Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Olympus kampaň - POMOZ SVÉMU ZRCADLOVKÁŘI !!

28. listopadu 2014, 12.41 | POMOZ SVÉMU ZRCADLOVKÁŘI K PROFESIONÁLNÍM FOTOGRAFIÍM BEZ ÚTRAP

Spousta fotografů stále vlastní těžké a nepraktické zrcadlovky, které jim způsobují mnoho problémů. Kampaň Pomoz svému zrcadlovkáři navrací majitele těžkých fotoaparátů zpět do plnohodnotného života.

 

 

 

Canon Junior Awards již posedmé ocení mladé fotografy v rámci Czech Press Photo

26. listopadu 2014, 12.37 | Canon je hrdým partnerem novinářské soutěže Czech Press Photo. Již sedmým rokem oceňuje mladé talentované fotografy do 25 let v rámci speciální kategorie Canon Junior Awards. Hlavní cenu v této kategorii letos získal

 

 

 

NEC Display Solutions přichází s Ultra High Definition displejem pro nejnáročnější profesionální aplikace

24. listopadu 2014, 10.40 | MultiSync® 4K UHD displej přináší spojení detailu, kompletního přehledu obrazu a referenční reprodukci barev v profesionálním displeji.

 

 

 

Epson uvádí na trh nové všestranné projektory

20. listopadu 2014, 13.30 | Společnost Epson uvádí na trh nové všestranné projektory s velmi krátkou projekční vzdáleností a snadno ovladatelnými funkcemi.
Pomocí těchto flexibilních projektorů s bohatou paletou funkcí nyní mohou svou produktivitu maximalizovat uživatelé z obchodní i vzdělávací sféry.

 

 

 

Panasonic rozšiřuje nabídku objektivů s ultrakrátkou projekční vzdáleností

18. listopadu 2014, 08.22 | Společnost Panasonic představuje nový výměnný objektiv pro tříčipové DLP projektory s nejkratší projekční vzdáleností na světě.

 

 

 

Nové nízkonákladové fotografické tiskárny EPSON formátu A4 pro profesionální fotografy

13. listopadu 2014, 09.07 | Fototiskárny formátu A4 od společnosti Epson se systémem 6 inkoustových nádržek nevyžadují počítač.

 

 

 

Nový profesionální displej společnosti Panasonic pro videostěny je o poznání tenčí

17. října 2014, 14.58 | Nový 55" displej TH-55LFV70, který bude uveden na trh příští měsíc (v listopadu), byl navržen s nejtenčím rámečkem v oboru (součet rámečků dvou vedle sebe umístěných displejů je 3,5mm), díky němuž je obraz videostěny působivý a přirozený, aniž by dojem rušily okraje obrazovek.

 

 

 

Nový prohnutý 27palcový Full HD monitor od Samsungu

16. října 2014, 08.12 | Společnost Samsung v listopadu uvede na český trh nový prohnutý 27palcový Full HD monitor S27D590C s vylepšenými funkcemi pro herní a multimediální obsah.

 

 

 

Domovina ve fotografiích Antonína Kratochvíla za využití technologií značky Canon

15. října 2014, 08.36 | Canon CZ je partnerem výstavy renomovaného fotografa Antonína Kratochvíla, která proběhne ve dnech 8. října až 2. listopadu 2014 v prostorách bratislavského Středoevropského domu fotografie.

 

 

 

Canon představuje nové řady síťových kamer s rozlišením Full HD i 1,3 MPx

10. října 2014, 08.37 | Canon Europe uvedl na trh osm nových síťových kamer s rozlišením Full HD a 1,3 megapixelu. Nové modely v sobě spojují hardwarová vylepšení, například zvýšenou přesnost, odolnost PTRZ kamer, s pokročilými možnostmi ovládání, nejnovějšími analytickými vlastnostmi a také s podporou současného přenosu ve dvou různých formátech. Tyto kamery tak splňují i nejnáročnější požadavky z oblasti video-sledování.

 

 

 

Strana výpisu

... 54 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: