Konica Minolta přenesla výhody velkých zařízení do kompaktních modelů - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Konica Minolta přenesla výhody velkých zařízení do kompaktních modelů

23. dubna 2014, 09.34 | · Konica Minolta vybavila nová zařízení formátu A4 jedinečným systémem ovládání
· Nové modely jsou ideálním doplňkem stávajících tiskový infrastruktur

Konica Minolta pokračuje ve vývoji moderních kompaktních zařízení formátu A4 .

Multifunkční přístroje bizhub C3350 a bizhub C3850 nabízejí pokročilé funkce doposud běžné především pro velká zařízení. Vůbec poprvé je součástí modelů velikosti A4 také revoluční dotykový displej s technologií „Multitouch". Nové přístroje jsou vhodné jak samostatně pro malé a střední podniky, tak jako doplněk stávajícího tiskové prostředí ve velkých společnostech.

 

„Reagujeme na požadavky zákazníků, kteří chtějí využívat sofistikované funkce velkých přístrojů formátu A3, ale doposud byli limitováni právě jejich rozměry," řekl Jindřich Koch, produktový manažer Konica Minolta Business Solutions Czech a dodal: „Nové modely bizhub C3350 a bizhub C3850 nabízejí pokročilé funkce, jako je digitalizace dokumentů do formátů Microsoft Office či PDF/A nebo možnost jejich dlouhodobé archivace. To vše v kompaktním provedení, díky němuž je mohou menší společnosti nebo malé pracovní skupiny využívat přímo ve svých kancelářích. Obě zařízení jsme také vybavili novým dotykovým displejem se stejným systémem ovládání, jaký je běžný u našich velkých multifunkčních přístrojů."

 

Nové modely nabízejí také službu vzdáleného dohledu určenou ke sledování stavu zařízení a k automatickému zadávání objednávek spotřebního materiálu či požadavků na údržbu. Vysokou míru bezpečnosti informací zajišťují funkce autentizačního tisku a možnost šifrování dat na pevném disku. Obě zařízení se vyznačují šetrností k životnímu prostředí a to jak použitými materiály, tak i nízkými energetickými nároky.

 

Bizhub C3350 a bizhub C3850 jsou první zařízení formátu A4, která jsou vybavena dotykovým displejem s technologií „Multitouch". Uživatelé mohou při jejich ovládání využívat známých pohybů prsty, které jsou charakteristické pro práci s tablety nebo chytrými telefony. Systém je maximálně intuitivní a pomáhá dále zefektivňovat celý proces řízení dokumentů. Nová zařízení umožňují také připojení na internet a zobrazování stránek přímo na ovládacím panelu.

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: