Zimní kampaň „Winter Unique Perspective“ od Canonu zahájena - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Zimní kampaň „Winter Unique Perspective“ od Canonu zahájena

3. prosince 2015, 08.31 | Canon spustil zimní kampaň „Winter Unique Perspective“. Soutěže, výstava, nová zajímavá videa, tematické příspěvky na sociálních sítích nebo workshopy s profesionálními fotografy.

 

 

 

To vše až do března čeká ty, kteří se zapojí do kampaně, která si klade za cíl prostřednictvím techniky a zkušeností ambasadorů společnosti Canon přinášet a šířit neopakovatelné zážitky, ukazovat zajímavá místa a vyprávět silné příběhy.


 

Témata jako „Umění po setmění" nebo „Útěk do divočiny" už mají účastníci kampaně za sebou. Další výzvy ale ještě přijdou. Na řadě jsou zimní témata spojená s takzvaným urbexem, tedy objevováním a fotografováním opuštěných budov, nebo s rychlostí na sněhu a ledu či zachycení tzv. „freezing portraits".

 

„Pomocí kampaně „Winter Unique Perspective" se chceme ještě více přiblížit emocím našich fanoušků a zákazníků a ukázat, že naše technika slouží především k vyjádření tvůrčích idejí. Jedinečné a vzrušující okamžiky si lidé rádi uchovají i do budoucna v nejvyšší možné kvalitě, kterou jim poskytne právě Canon," říká Radka Palánová, Corporate&Marketing Communication Manager společnosti Canon CZ.

 

Kampaň spolupracuje s celou řadou výborných českých fotografů, kteří jsou zároveň ambasadory značky Canon. Mezi jinými je to například Tomáš Třeštík, který se podílel i na kalendáři pro Canon 2016 a v rámci kampaně se věnuje především tématu „Urban Zimní město". Dále pak Petr Hricko, jenž nafotil photoset pro Signal festival v rámci tématu „Umění po setmění", nebo Roman Černý, který se bude podílet na připravovaném projektu „freezing portraits".

 

Aktuální část kampaně společnosti Canon navazuje na její jarní a letní část, která byla uzavřena koncem října. Mezi fanoušky značky Canon zabodovala všechna tři témata nazvaná „Pohled z nové perspektivy", „Skryté tváře měst" a „Cesty za světlem".

 

O úspěchu kampaně, jejíž součástí byly čtyři workshopy, nejlépe hovoří čísla - šest zveřejněných videí, přibližujících atmosféru jednotlivých workshopů, si pustilo přes 80 tisíc lidí. Na sociální síti Facebook během kampaně Canon zaznamenal nárůst fanoušků o 75% a více než 1500 nových followers na sociální sítí Instagram. Přímo na microsite kampaně pak zavítalo 7 413 návštěvníků.

 

 

Zdroj: canon.cz

 

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/consumer_news/news/wup.aspx

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: