Umělci předvádějí objektivy Nikkor v novém obsahu na webu - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Umělci předvádějí objektivy Nikkor v novém obsahu na webu

Umělci předvádějí objektivy Nikkor v novém obsahu na webu

10. srpna 2015, 08.19 | Nikon uvedl nový obsah pro ambiciózní fotografy a videografy, kteří se chtějí nechat inspirovat nejnovějšími tvořivými projekty používajícími objektivy NIKKOR. Video „Night Life“ („Noční život“) doplňuje sérii videogalerie NIKKOR a spojuje výstřižky ze zvětšených výtisků získaných z animovaného videa se skutečnými videosekvencemi.

Video „The Thousand and One Nights" („Tisíc a jedna noc") zase představuje příběhy techniků společnosti Nikon, kteří představují jedinečné vlastnosti a historii objektivů NIKKOR. A nakonec, „Vol. 2 What makes NIKKOR lenses so appealing?" („2. díl - Proč jsou objektivy NIKKOR tak přitažlivé?") pokračuje v sérii týkající se objektivů NIKKOR, která se zabývá rozhovory s návrháři objektivů.

 

Na filmech videogalerie NIKKOR spolupracují nejlepší umělci z různých žánrů a filmových stylů, aby posunuli hranice možností videozáznamů ještě dál. Film „Night Life" ukazuje, jakým způsobem umožňuje technologie NIKKOR umělcům posouvat hranice díky svojí výjimečné technice a zpracování světla. Tento film doplňuje bohatý obsah, který je již dostupný na webových stránkách objektivů NIKKOR, které byly vytvořeny při příležitosti 80. výročí značky NIKKOR.


Tento nejnovější přidaný obsah je součástí kampaně při příležitosti oslav výročí značky NIKKOR. Ukazuje, jak se píše historie, když si technologie podá ruku s uměním. Další informace a obsah naleznete na stráncehttp://www.nikkor.com/history/.

 

 

Zdroj: nikon.cz

 

 

Zdroj: http://www.nikon.cz/cs_CZ/press_room/press_presentation.page?Period=New&Quarter=0&SY=0&ID=templatedata%5Ccs_CZ%5Cnews_article%5Cdata%5CBV-PR-WWA0710-nikkor-lenses

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: