Toshiba Satellite Radius 12 - 12,5-inčni ultra HD 4K konvertibilní laptop - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Toshiba Satellite Radius 12 - 12,5-inčni ultra HD 4K konvertibilní laptop

Toshiba Satellite Radius 12

10. září 2015, 15.28 | První na světě 12,5-inčni ultra HD 4K konvertibilní laptop. Toshiba představuje Satellite Radius 12, který vyniká nebývalou kombinací flexibility, mobility, vysokého výkonu, širokých možností zobrazení a nejnovějších funkcí Windows 10.

 

Pět různých režimům zobrazování přizpůsobí Satellite Radius 12 každé situaci, a to jak kancelářské práci, domácí zábavě i cestování. Jeho všestrannost je umocněna použitím Ultra HD 4K displeje, který přináší vynikající zobrazení, a to i při překlopení displeje na druhou stranu pro skutečně filmový zážitek.

 

Perfektní obraz i zvuk
Všestranný Satellite Radius 12, jakožto první1 konvertibilní 12,5palcové (31,75 cm) zařízení na světě s Ultra HD 4K displejem nabízí výjimečně kvalitní obraz. Se čtyřnásobkem pixelů (v porovnání s Full HD rozlišením) mohou uživatelé očekávat čtyřikrát jemnější zobrazení všech detailů. Barvy displeje jsou kalibrovány a ověřeny společností Technicolor. Díky funkci Toshiba Chroma TuneTM si mohou uživatelé zvolit barevný profil podle momentálního využití zařízení. Tento i model s variantou rozlišení ve Full HD nabízejí displej s jasem 350 NIT, který je možné bez potíží využít ve venkovních prostorech. Technologie IPS pak zajišťuje široký pozorovací úhel. Satellite Radius 12 je zařízení s širokým využitím, také proto je displej chráněn proti poškození vysoce odolným sklem Corning® Gorilla® Glass NBTTM.

Perfektní audio obstarávají zabudované reproduktory harman kardon®, vyladěné systémem DTS Studio SoundTM, které přinášejí čistý a přirozený zvuk při sledování filmů i poslechu hudby. Zásluhou bezdrátové technologie Bluetooth® Link je možné reproduktory využít také pro přehrávání hudby z vašeho smartphonu nebo tabletu.

 

Nekompromisní výkon
Satellite Radius 12 je poháněn procesory až šesté generace Intel® CoreTM i7. Ty zajišťují maximální výkon, rychlé zpracování náročnější grafiky, plynulé přehrávání videa a efektivní využití funkcí Windows 10. Kombinace vysokorychlostního SSD disku s kapacitou 512 GB s 8 GB RAM paměti přináší plynulý chod zařízení i při práci s řadou spuštěných aplikací. Notebook je vybaven standardními konektory a jedním vysokorychlostním portem USB 3.1 Type-C Gen 2 s propustností až 10 Gbps, který může být použit v obou pozicích. Pro ultrarychlou komunikaci slouží i Intel® Dual Band Wireless-AC adaptér.

 

 

To nejlepší z Windows 10
Satellite Radius 12 jako první zařízení od Toshiby využívá všech výhod Windows 10. Funkce Continuum zajišťuje plynulý přechod při přepínání mezi režimy a jednodušší přístup zajišťuje také funkce Windows Hello pro biometrické ověřování, která dokáže rozpoznat obličej pomocí zabudované HD webkamery. Satellite Radius 12 rozšiřuje řady notebooků Toshiba, které mají klávesu pro rychlý přístup k funkci Cortana2. Tu je možné ovládat pomocí duálního mikrofonu, který zaručí srozumitelnost vašeho hlasu i ve ztížených podmínkách, jako jsou hlučná nebo vzdálená místa.

 

Výjimečná flexibilita a mobilita
Satellite Radius 12 je ideálním řešením pro všechny, kteří hledají zařízení pro maximální produktivitu, zábavu i mobilitu. Stane se vhodným partnerem také na cesty díky nízkému profilu (pouhých 15,4 mm), hmotnosti 1,32 kg a dlouhé, až 8 hodinové3 výdrži baterie. Díky pantu, který dovoluje otočení displeje o 360°, se Satellite Radius přizpůsobí jakékoliv situaci. Je možné jej jednoduše přeměnit do pěti různých režimů - notebook, tablet, plocha, prezentace a publikum. Elegantní design ve zlaté barvě Satin Gold s broušeným hliníkovým povrchem, podsvícená dlaždicová klávesnice a touchpad podporující řadu nových gest zanechá v každém uživateli ten nejlepší dojem.


Toshiba Satellite Radius 12 bude v Evropě k dostání ve čtvrtém čtvrtletí roku 2015.

 

Zdroj: toshiba-czech.com

 

 

Zdroj: http://www.toshiba-czech.com/press/releases/press-satellite-radius12/

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: