Toshiba navyšuje u notebooků výkon a rozšiřuje sadu funkcí - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Toshiba navyšuje u notebooků výkon a rozšiřuje sadu funkcí

24. září 2015, 16.37 | Toshiba oznámila řadu vylepšení, které přinesou vyšší výkon u celé řady stávajících modelů, včetně nových čtyřjádrových procesorů šesté generace Intel® Core™ pro Satellite P50-C a Satellite P50t-C. Multimediální a herní notebooky Toshiba získávají nové vlastnosti, které zajistí další zvýšení jejich výkonu. Satellite Radius 11 a CL10-C se dočká nového procesoru i líbivějšího designu.

Satellite P50-C/P50t-C

Satellite P50-C a model s dotykovým ovládáním P50t-C budou osazeny novým čtyřjádrovým procesorem šesté generace Intel® CoreTM i7-6700HQ. Vysoký výkon těchto modelů je podpořen inteligentními funkcemi, které v případě potřeby poskytují automatické navýšení výkonu prostřednictvím technologie Intel® Turbo Boost. Díky přetaktování budou mít uživatelé možnost libovolně upravit nastavení tak, aby vyhovovalo jejich individuálním potřebám. V kombinaci s grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX 950M s technologií CUDATM a NVIDIA® OptimusTM i podporou dvou disků SSD/HDD, nabízí Satellite P50-C Series vysoký výkon pro jakékoli potřeby. 

Řada Satellite P50-C se zaměřuje na multimediální nadšence a hráče. Nabízí výběr 39,6cm (15,6″) displeje v rozlišení HD, Full HD, nebo Ultra HD 4K s kalibrací barev pomocí technologie Chroma TuneTM. Vysoce kvalitní zvuk obstarávají vestavěné stereo reproduktory harman kardon® poskytující uživatelům skutečně působivý zážitek. Aktualizací a vylepšení se dočkala i konektivita a slot pro SD kartu, který nyní podporuje UHS-II pro rychlejší přenos dat. 

Satellite P70-B a Qosmio X70-B
Grafické karta AMD RadeonTM R9 M365X s technologií AMD EnduroTM v modelech Satellite P70-B a Qosmio X70-B poskytuje dostatečný výkon pro souběh více graficky náročnějších programů najednou, což uživatelům dovoluje užít si hry i multimédia na maximum. Oba modely nabízejí vysoký výkon, Full HD displej a prémiové reproduktory harman hardon®. Uživatelé si tak mohou vychutnat oblíbený obsah v té nejčistší kvalitě. 

Satellite Radius 11 a Satellite CL10-C
Konvertibilní zařízení Satellite Radius 11 a CL10-C posílí vylepšené procesory Intel® Celeron N3050 nebo Pentium N3700. Ty zajistí plynulý chod zařízení i při práci s řadou spuštěných aplikací. Nízká energetická náročnost procesorů pak prodlouží výdrž baterie až na 7 hodin pro bezstarostnou práci v terénu. 

Hliníkové šasi s broušeným povrchem a jemným vzorem v barvě Satin Gold přináší příjemné osvěžení designu obou modelů. Konstrukce modelu Satellite Radius 11 s možností otočení HD displeje o 360° umožňuje rychlé nastavení do jednoho z pěti režimů zobrazení. Satellite Radius 11 je tak flexibilním zařízením 5 v 1. Satellite CL10-C je ideální pro ty, kteří potřebují kompaktní notebook s jednoduchým přístupem na cloudová úložiště, který mohou nosit neustále u sebe. 

Aktualizované modely notebooků Toshiba budou v Evropě dostupné během čtvrtého čtvrtletí roku 2015. 

 

Zdroj: toshiba-czech.com

 

 

Zdroj: http://www.toshiba-czech.com/press/releases/existing-models-updates/

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: