NOVINKA: Canon imageRUNNER 2202N - Tiskové technologie - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Tiskové technologie

NOVINKA: Canon imageRUNNER 2202N

Canon imageRUNNER 2202N

3. února 2014, 20.13 | Canon Europe představuje imageRUNNER 2202N - multifunkční zařízení z produktové řady imageRUNNER, určené pro černobílý tisk

Hledáte cenově dostupné multifunkční zařízení které nabízí malým firmám snadnou manipulaci s dokumenty?
Odpovědí je
  Canon imageRUNNER 2202N

Canon Europe představuje imageRUNNER 2202N. Toto multifunkční zařízení z produktové řady imageRUNNER, určené pro černobílý tisk do formátu A3, je kompaktní a cenově dostupné. Novinka disponuje síťovou konektivitou a spojuje intuitivní tisk, kopírování, skenování i podporu sdílení se spolehlivostí značky Canon. imageRUNNER 2202N je ideálním produktem pro plnění každodenních úkolů spojených s dokumenty, jeho nízkou finanční náročnost ocení zejména malé a středně velké firmy či pracovní skupiny.

 

V souladu s dlouhodobým působením společnosti Canon na českém trhu přichází multifunkční zařízení imagerRUNNER 2202N na trh s plnou lokalizací do češtiny nejen na úrovni ovladačů a ovládacích prvků tiskárny, ale včetně uživatelské příručky a nové verze skenovacího softwaru MF Toolbox.

 

Produktivita v kanceláři

Model imagerRUNNER 2202N staví na úspěchu svých předchůdců ze série Canon imageRUNNER 2400 a přichází s řadou nových funkcí, které zvyšují produktivitu. Zásadním vylepšením je podpora síťového připojení, umožňující malým týmům jednoduché sdílení tisku i skenování. Novinkou je i inteligentní desktopová aplikace MF Toolbox, která usnadňuje skenování, ukládání i sdílení dokumentů. Díky tomuto inteligentnímu softwaru postačí uživatelům pro zajištění každodenních skenovacích úloh jen několik málo kliknutí, bez ohledu na to, zda chtějí skenovaný dokument uložit do počítače jako PDF soubor, přiložit jej k e-mailu nebo jej předat k dalšímu zpracování do vybrané aplikace. Nové multifunkční zařízení je také vybavené tlačítkem ‘oblíbená nastavení', které umožňuje rychlý přístup k často používaným funkcím.

 

imagerRUNNER 2202N nabízí tisk, kopírování a skenování rychlostí až 22 stran za minutu. Dalšího zvýšení flexibility a produktivity lze dosáhnout pomocí rozšíření kapacity papíru a využitím funkcí pro oboustranný tisk nebo duplexního automatického podavače dokumentů.

 

Konstrukce, která šetří místo

Díky své kompaktní a na prostor nenáročné konstrukci se imageRUNNER 2202N vejde bez problémů do menších kanceláří. Novinku lze snadno umístit nejen na stůl, ale s volitelným podstavcem také přímo na podlahu.

 

Energeticky a nákladově efektivní tisk

Uváděný model imageRUNNER 2202N je energeticky úsporný a vyznačuje se prvotřídním hodnocením typické spotřeby elektrické energie TEC. V režimu spánku spotřebovává méně než dva watty a díky fixační technologii On-Demand z tohoto režimu rychle přejde do plného provozu. Ve srovnání se sérií imageRUNNER 2400 nabízí model 2202N také větší objem originálního toneru a delší životnost válce a umožňuje tak vysoce kvalitní černobílý tisk dokumentů a maximální dobu provozu.

 

„Naše nejnovější multifunkční zařízení imageRUNNER 2202N se zaměřuje na základní potřeby zpracování dokumentů v malých firmách a pracovních skupinách, které pečlivě sledují své náklady. Nový model s podporou síťové konektivity nabízí snadno použitelný tisk, kopírování, skenování i sdílení, a to za skvělou cenu. Poptávka po cenově přijatelném černobílém tisku je pořád velmi silná a díky lokalizaci imageRUNNER 2202N můžeme lépe reagovat na specifické požadavky našich zákazníků," říká Zdeněk Jiřina, Product Business Developer Office MFP společnosti Canon CZ.

.

Multifunkční zařízení imageRUNNER 2202N bude v prodeji v průběhu března 2014.

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Tiskové technologie  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: