Společnost Epson představuje svou první sublimační tiskárnu formátu A4 - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Společnost Epson představuje svou první sublimační tiskárnu formátu A4

22. října 2020, 15.14 | Společnost Epson oznámila, že na trh uvádí novou tiskárnu SureColor SC-F100 vhodnou pro malé podniky a start-upy, které si přejí rozšířit svou nabídku v oblasti propagačních výrobků.

 

Tato sublimační tiskárna vyžaduje stejný instalační prostor jako stolní tiskárna formátu A4 a představuje tak ideální řešení pro tisk na propagační a individuálně přizpůsobené výrobky, jako jsou hrnky, klíčenky, pouzdra na mobil a jiné malé produkty, je-li prostor na vašem stole prioritou. Splňuje také potřeby výrobců textilu, kteří chtějí vyrábět na míru takové výrobky, jako jsou čepice, zástěry, visačky a malé polštáře.

 

Tiskárna SC-F100 nabízí malým podnikům rychlou produkci výrobků a nízké celkové náklady na vlastnictví. Její nastavení, provozování a údržba navíc nevyžadují žádné odborné znalosti. Inkoustové nádržky lze doplňovat i během tisku, takže nedochází ke zpoždění výroby a lahvičky s inkoustem o objemu 140 ml představují dostupnější alternativu k inkoustu v kazetách.

 

Tiskárna SC-F100 je součástí komplexního a spolehlivého tiskového řešení společnosti Epson, které zahrnuje inkousty, ovladače a papír. Vše je přitom navrženo k dosažení dokonalé harmonie. Díky záruce v délce 1 roku nebo 6 000 listů (podle toho, co nastane dříve), můžete být ještě klidnější.

 

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: