Samsung představuje nová bluetooth sluchátka LEVEL U - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung představuje nová bluetooth sluchátka LEVEL U

Samsung LEVEL U

10. července 2015, 08.29 | Samsung rozšiřuje sérii audio příslušenství LEVEL o nový typ sluchátek, která uživatelům přináší nejenom vysokou kvalitu zvuku, ale také řadu doplňkových funkcí.

 

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. představuje nejnovější přírůstek v sérii audio příslušenství s označením LEVEL. Bluetooth sluchátka LEVEL U jsou vybavena nejnovější technologií Samsung zajišťující ten nejlepší zvuk ve své třídě s křišťálově čistou reprodukcí hlasu. Vynikají dlouhou výdrží baterie a skvěle se hodí také při využívání Text-to-Speech (TTS) aplikací. Díky stylovému ergonomickému designu se navíc pohodlně nosí. Sluchátka LEVEL U budou na českém trhu dostupná v druhé polovině července za 1999 Kč s DPH, a to v tmavě modré, zlaté a bílé barvě.

 

„Bluetooth sluchátka LEVEL U jsou neobvyklá v tom, že jsme díky nim přišli na skutečně nový způsob, jak zlepšit mobilní zkušenosti našich zákazníků. Při vývoji LEVEL U jsme se zaměřili na to, co lidé skutečně potřebují," řekla Younghee Lee, výkonná viceprezidentka globálního marketingu pro IT a mobilní divizi společnosti Samsung Electronics, a dodala: „LEVEL U kombinují módu, pohodlí a výkon se špičkovými možnostmi Bluetooth. Proto se skutečně snadno používají, což si naši zákazníci jistě užijí."

 

Špičkový výkon ve své třídě

Díky nejnovější mobilní a audio technologii společnosti Samsung jsou sluchátka LEVEL U vybavena dvěma mikrofony. Jeden snímá hluk z okolního prostředí, zatímco druhý zachycuje hlas uživatele. Sluchátka tak dokáží odfiltrovat vnější hluk a osobě, se kterou uživatel hovoří, zprostředkovat křišťálově čistý zvuk. LEVEL U také poskytují vylepšený zvukový zážitek z hudby prostřednictvím technologie omezující šum a ozvěnu. Dvanáctimilimetrové dynamické reproduktory vytvářejí hluboké basy a vyvážený zvuk, zatímco Bluetooth 4.1 a apt-X Codec jsou zárukou vysoké kvality bez přebytečných kabelů.

 

Sofistikovaný ergonomický design

Sluchátka Samsung LEVEL U se hodí ke všem stylům, jelikož jsou k dispozici v několika výrazných barvách. Díky hmotnosti pouhých 33 gramů, měkkým a pružným uretanovým kloubům a ergonomicky přizpůsobitelnému záhlavnímu mostu se pohodlně a bezpečně nosí. Sluchátka LEVEL U mají na sobě také několik tlačítek, která uživatelům usnadňují nastavení hlasitosti, přerušení přehrávání nebo přeskakování skladeb, když jsou v pohybu. Ergonomicky navržené hybridní koncovky kombinují výhody potlačení okolního hluku u vnitřních, tzv. intraaurálních, sluchátek s komfortem sluchátek přes hlavu, a to i při dlouhodobém poslechu. Díky magnetům je také možné obě sluchátka spojit dohromady, takže společně se záhlavním mostem působí zajímavě a elegantně, i když nejsou právě používána.

 

Víc než jen sluchátka

Sluchátka LEVEL U jsou více než jen prémiové mobilní příslušenství. Prostřednictvím aplikace Samsung LEVEL mohou uživatele informovat o základních událostech včetně zmeškaných hovorů, alarmů, naplánovaných akcí či stavu baterie. Uživatele upozorňují funkce Text-to-Speech (TTS), vibrace a interaktivní ikony. LEVEL U vydrží díky univerzálnímu 5pinovému nabíjecímu portu a baterii až 10 hodin při přehrávání zvuku, 11 hodin hovoru a 500 hodin v pohotovostním režimu.

Veškeré podrobnosti a fotografie produktů jsou k dispozici na www.samsungmobilepress.com.

 

Poznámky:                          

1.    Aplikace Samsung LEVEL, kterou lze stáhnout, je kompatibilní s mobilními zařízeními Samsung s operačním systémem Android 4.2.2 a vyššími verzemi. V závislosti na specifikaci daného zařízení nemusejí být některé funkce viditelné pro všechny uživatele a některé funkce nemusejí být k dispozici. Uživatelé by měli spárovat zařízení přes Bluetooth, aby bylo možné aplikaci používat.

2.    Životnost baterie se může lišit v závislosti na individuálních způsobech používání zařízení.

 

 

Zdroj: samsung.com

 

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/samsung-is-introducing-new-bluetooth-headset-called-level-u

Samsung LEVEL U

Samsung LEVEL U

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: