Samsung představil novou mobilní platební službu Samsung Pay - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung představil novou mobilní platební službu Samsung Pay

Samsung

20. srpna 2015, 08.14 | Samsung Pay funguje rychle, spolehlivě, bezpečně a téměř všude, kde lze použít platební kartu.

 

Samsung představil Samsung Pay, bezpečnou a snadno použitelnou mobilní platební službu, kterou mohou uživatelé k nákupu využít téměř všude. Fungovat bude od 20. srpna v Jižní Koreji a ve Spojených státech od 28. září. 

 

JK Shin, CEO and ředitel divize IT & Mobile společnosti Samsung Electronics na slavnostním představení nových vlajkových lodí Samsung Galaxy S6 edge+ a Galaxy Note 5 v New Yorku řekl: „S představením nových mobilních zařízení odstartujeme novou éru mobilních plateb. Jedná se odvážný krok vpřed, kterým chceme dále rozšířit možnosti využití mobilních telefonů. Tato služba je jednoduchá, bezpečná a co je nejdůležitější, využitelná pro pro většinu obchodníků, bez ohledu na to, který POS terminál využívají."

 

Platební služba Samsung Pay bude předistalována v nových chytrých telefonech Samsung Galaxy S6 edge+ and Galaxy Note 5 a volně stažitelný software pro modely Samung Galaxy S6 a S6 edge bude na americkém a korejském trhu k dispozici v polovině srpna. Vybraní uživatelé mobilních telefonů Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ and Note 5 v USA budou mít možnost zúčastnit se od 25. srpna zkušebního testování.

 

  • JEDNODUCHOST:Chce-li uživatel provést platbu prostřednictvím Samsung Pay, stačí jednoduše přejet prstem po displeji, nechat si sejmout otisk prstu a zaplatit.
  • BEZPEČNOST:Samsung Pay využívá digitální tokenizace, bezpečnostní platformy Samsung KNOX a metody snímání otisku prstů kzajištění bezpečné platby a snížení jakýchkoliv rizik spojenými splatebními kartami.
  • PRAKTICKY VŠUDE:Samsung Pay spolupracuje světšinou stávajících čteček karet, jak NFC, tak i MST. Jedná se o první a jedinečnou mobilní platební metodu, kterou lze využít prakticky u všech obchodníků, kteří přijímají platební karty.

 

 

„Budoucnost mobilních plateb právě přišla," řekl InJong Rhee, Executive viceprezident společnosti Samsung Electronics. „Uzavřeli jsme spolupráci se karetními spoečnostmia bankovními domy, služba Samsung Pay bude také první, která podpoří bezkontaktní platby v obchodech. Seznam partnerů, se kterými nyní spolupracujeme, se bude neustále rozšiřovat," dodává InJong Rhee.

 

Rozsáhlá partnerská síť

Samsung za účelem rozšiřování služby Samsung Pay spolupracuje v USA se čtyřmi sítěmi platebních karet, jako jsou American Express, Discover, MasterCard a VISA, s velkými bankami včetně Bank of America, Chase, Citi, US Bank, a klíčovými finančními partnery, včetně Blackhawk, First Data, Synchrony Financial, TSYS a Vantiv. Samsung rovněž spolupracuje se všemi korejskými karetními společnosti, včetně Samsung Card, Shinhan Card, KB Kookmin Card, Hyundai Card, Lotte Card, NH Nonghyup Card, BC Card, Hana Card, Woori Card a Citi Card.

 

O Samsung Pay

Samsung Pay je jednoduchá, bezpečná a prakticky všude dostupná mobilní platební služba vyvinutá společností Samsung Electronics, globálního lídra v oblasti mobilních řešení. Díky kombinaci NFC (Near Field Communication) a MST (Magnetic Secure Transmission) poskytuje služba Samsung Pay spotřebitelům způsob, jak zaplatit prakticky kdekoliv, kde lze použít platební kartu, a to u více než 30 milionů obchodníků po celém světě. Samsung neustále pokračuje v rozšiřování skupiny svých strategických partnerů pro službu Samsung Pay, aby do budoucna přinášel zákazníkům větší flexibilitu a možnosti volby při snadném a bezpečném platebním procesu.

 

Zdroj: samsung.com

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/samsung-introduced-new-mobile-payments-service-samsung-pay

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: