Samsung Galaxy S7: zaměřeno na gaming - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung Galaxy S7: zaměřeno na gaming

Samsung Galaxy S7

3. června 2016, 08.58 | Společnost Samsung na základě dlouhodobého růstu herního odvětví a vzrůstající základny fanoušků mobilních her (mobilních hráčů) spustila projekt

 

Task Force Team (TFT), který si klade za cíl rozvíjet a zlepšovat herní zážitek na mobilních zařízeních. Ve vývojářské skupině Task Force Team, působící od roku 2015, je řada expertů ale zejména vášnivých hráčů. „Projekt TFT nevznikl z přímého rozhodnutí managementu, ale z vlastní iniciativy lidí, kteří gaming opravdu milují a chtějí posouvat jeho možnosti dál," řeklhlavní inženýr Dong Kyung Kim.

 

Jemné detaily, velké rozdíly

Samsung Galaxy S7 edge | S7 jsou vybaveny řadou vylepšených herních funkcí. Nejzajímavější jsou sady nástrojů a funkcí Game Launcher a Game Tools a nově použitá technologie grafického rozhraní Vulkan API. Game Launcherumožňuje vypnout běžné notifikace a zcela se tak ponořit do herního děje bez jakéhokoli vyrušení. Dle požadavků na výkon je také možné nastavit spotřebu při hraní (max. FPS a rozlišení) a prodloužit tak výdrž baterie. Game Toolsnabízí sadu herních tlačítek přímo na displeji a množství funkcí včetně záznamu obrazovky a živého přenosu i s komentářem.

 

Živé přenosy jsou mezi hráči stále populárnější. „Počet lidí sledující finále hry League of Legend je dokonce větší, než počet lidí sledující finále americké baseballové ligy", uvedl Taehoon Kim z týmu Task Force. Využitím Game Tools je možné také dočasně vypnout senzorická tlačítka.

 

Obě funkce jsou v zařízeních předem nainstalované ale před jejich využitím je nutné je aktivovat v nastavení telefonu. „Možnost zamčení tlačítka ,Zpět‘ během hry se může pro běžné uživatele zdát nevýznamná, avšak pro zanícené a oddané fanoušky mobilních her je to obrovský přínos. Každý hráč tu nepříjemnou zkušenost nejspíš zažil, kdy nechtěným dotykem tlačítka hru předčasně ukončil," řekl Joon Won Park, Senior Designer TFT.

 

Vulkan API

Na největší vývojářské konferenci Game Developers Conference 2016 (GDC) Samsung představil svoji vizi a úsilí, které vyústilo v předělání grafického modulu Galaxy S7 edge | S7 a implementaci nové generace programovacího jazyka Vulkan API. Je to první nástroj, který podporuje nejrůznější platformy přes stolní počítače, herní konzole a mobilní zařízení. Vulkan API razantně snižuje zatížení procesoru, a tím i spotřebu energie, zatímco zvyšuje celkový grafický výkon i u těch nejnáročnějších herních efektů.

 

V souvislosti s herními novinkami připravil Samsung pro své fanoušky a uživatele telefonů Galaxy S7 edge | S7 herní balíček Galaxy Game Pack, který obsahuje více než 40 herních titulů. "Herní balíček Galaxy Game Pack byl první a důležitý krok k zajištění zpětné vazby od uživatelů směrem k vývojářům, abychom se dozvěděli jejich spokojenost s novým herním prostředím a použitými vlastnostmi", dodal Junsik Kim z týmu Task Force.

 

Více na:

http://www.samsung.com/cz/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-s/galaxy-s7/gaming/

 

Zdroj: samsung.com

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/samsung-galaxy-s7-focused-on-gaming

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: