Epson bude k vidění na Brněnské muzejní noci - Printing krátce - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Printing krátce

Epson bude k vidění na Brněnské muzejní noci

19. května 2016, 09.11 | Produkty Epson budou k vidění v rámci Brněnské muzejní noci. Již popáté budou pro účely akce zapůjčeny tamnímu Technickému muzeu.

Produkty Epson oživí Brněnskou muzejní noc

O zábavu se návštěvníkům budou starat projektory, chytré brýle Epson Moverio BT-200, ITS tiskárna a v neposlední řadě si zájemci budou moci vyzkoušet interaktivní MagicBox s projektorem Epson EB-585Wi.

 

Pro návštěvníky je připraveno několik projekcí. Hned u vstupu je čeká projekce, která je prostřednictvím projektoru Epson EB-1940W seznámí s programem výstavy a dalšími zajímavými informacemi. Hlavní sál projasní projektor Epson EB-Z11000 který svou projekcí atraktivně doplní celý program. Projektor Epson EB-U04 pak zprostředkuje projekci v Uličce řemesel. Ve 3. patře se návštěvníci seznámí s rozšířenou realitou prostřednictvím brýlí Epson Moverio BT-200, dále s interaktivním MagicBoxem se zabudovaným projektorem Epson EB-585Wi, který se používá především jako interaktivní vzdělávací zařízení pro školky, školy a rehabilitační centra a ultra úspornou tiskárnou Epson s inkoustovým tankovým systémem.

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Printing krátce  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: