Panasonic představil na veletrhu ISE vizuální end-to-end řešení - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Panasonic představil na veletrhu ISE vizuální end-to-end řešení

ISE Panasonic

12. února 2014, 22.47 | Schopnost společnosti Panasonic poskytnout integrovaný systém vizuálního řešení typu end-to-end byla prezentována na působivém stánku o rozloze 400 m² prezentujícím rovněž nové technologie, které budou utvářet budoucnost profesionálních zobrazovacích řešení.

Prezentace inovací

Předvedení nové generace osvětlovacích projektorů typu solid state využívajících laserového světelného zdroje a představení projektorů a profesionálních zobrazovacích řešení s rozlišením 4K jasně ukázalo, že společnost Panasonic je v popředí vizualizačního vývoje a hlavním hráčem na trhu nejmodernějších řešení pro různé aplikace.

 

Pozice společnosti Panasonic jako dodavatele kompletního sortimentu profesionálních displejů je nyní posílena nabídkou 98" a 84" 4K LED displejů, které jsou nejnovějšími přírůstky řady velkoformátových displejů. 

 

Projektory s rozlišením 4K pro velké prostory disponují nově vyvinutou a v oboru první technologií čtyřnásobného počtu bodů. Promítají ostrý obraz, který je k nerozpoznání od skutečnosti díky detailům ve 4K rozlišení a mimořádně jasnému podání.  Další inovací v řadě produktů s rozlišením 4K, je kamera 4K Varicam, která bude představena později v roce 2014 a demonstruje schopnost přechodu televizního vysílání na 4K kvalitu.

 

Panasonic rovněž poprvé vystavoval vůbec první laserový 1čipový projektor DLP s 6000 lumeny na světě, který je doplněním stávající řady projektorů Solid ShineTM a který zvládá 20 000 provozních hodin bez nutnosti výměny lampy.

 

 

 

 

Prezentace profesionálních displejů: živá módní přehlídka

Spojením proslulého profesionálního projektoru PT-DZ21K a videostěny z LCD obrazovek bez okrajů vytvořila společnost Panasonic elegantní a působivou produkci módní přehlídky, která byla filmována profesionálními televizními kamerami Panasonic. Obraz na videostěnách byl řízen pomocí softwaru zpracovávajícího více oken, což umožňuje kombinovat a prezentovat různé video zdroje do finální působivé podoby.

 

Projektory pro veřejnou prezentaci: videomapping a digitální nápisy

Replika Braniborské brány s úchvatnými efekty mapování obrazu projekcí na model budovy pomocí projektoru PT-DZ16K představilo geometrickou úpravu projekce, nastavení barev a celkovou flexibilitu systému.

 

Řešení pro spolupráci: vzdělávání a podnikání

Společnost Panasonic se zaměřuje na vzdělávání, takže představila řešení pro masivní otevřené online školení (Massive Open Online Course, MOOC). To využívá poslední generaci interaktivních displejů pro realizaci školení a jeho záznam pomocí kamer Panasonic. Obsah je pak v reálném čase sdílen buď online, nebo v posluchárně pomocí profesionálního projektoru s vysokou úrovní jasu.

 

Pro firemní trh představil Panasonic v souladu se současným trendem BYOD (přines si vlastní zařízení) kompletní řadu displejů LED LCD a přenosných projektorů kompatibilních s technologií MiracastTM.

 

V řídicím pracovišti stánku bylo možné se blíže seznámit s řešením CCVE a souvisejícími videostěnami, které poskytují kompletní řešení pro zabezpečení firemního prostředí.

 

Hana Grůzová, regionální marketingová manažerka ve společnosti Panasonic, říká: „Jsme jediným dodavatelem poskytujícím kompletní vizuální řešení pro celou řadu sektorů, takže nám veletrh ISE 2014 poskytl skvělou příležitost prezentovat se prostřednictvím ukázek našich výrobků v akci. Díky pěti novým řadám projektorů i profesionálním displejům dokáže společnost Panasonic poskytovat dokonalá řešení odpovídající potřebám našich zákazníků."

 

Na veletrhu ISE byla část našeho stánku věnovaná řešením pro segment pronájmů a pořadatele akcí. Byly zde k vidění příklady nejzajímavějších případových studií společnosti Panasonic, a také způsoby, jak mohou naši zákazníci používat naše nejmodernější technologie pro obohacení živých akcí." 

 

 

ISE Panasonic

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: