Vánoční kreativní dárky s Canon Creative Park - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Vánoční kreativní dárky s Canon Creative Park

26. listopadu 2020, 20.46 | Vánoce už klepou na dveře a všichni si klademe každoroční otázku: Čím letos svým nejbližším

 

udělat radost? Co zkusit na to jít letos trochu jinak a namísto nákupního šílenství se pustit do výroby vánočních dárků v pohodlí domova? Kreativní aktivity jistě potěší i děti a obdarovaní mohou mít jistotu, že dárek je vyráběný s láskou a jedná se o dokonalý unikát.

 

S inspirací jak na to a kterým směrem se vydat pomůže webová aplikace Canon Creative Park, která nabízí zcela zdarma nepřeberné množství šablon pro výrobu přáníček, vzory pro tisk vlastního balicího papíru, nástěnných a dalších bytových dekorací nebo nápadů na samolepky či nažehlovačky na trička.

 

Vítaným pomocníkem při tvorbě originálních vlastnoručních dárků bude tiskárna Canon PIXMA TS6350. Zvládne totiž jakoukoli tiskovou úlohu – od pracovních dokumentů a rodinných fotografií po různé tvůrčí projekty včetně nažehlovacích obrázků, opakovaně použitelných samolepek, čtvercového formátu a magnetických obrázků.

 

Canon PIXMA TS6350

Tiskárna Canon PIXMA TS6350 vyjde na 2 990 Kč.

 

 

Originální textil jako od módního návrháře

Snad každý si někdy pomyslel, že by bylo skvělé vyrobit si tričko podle vlastních představ. A díky snadno použitelným nažehlovacím fóliím se sen stává skutečností. Canon je nabízí ve variantě pro tmavý a světlý textil. Zapojit tvůrčí schopnosti při výrobě plátěných tašek či módních kousků oblečení a obměnit tak styl nikdy nebylo jednodušší. Pro výrobu jedinečného trička stačí vybrat nebo vytvořit unikátní motiv, vytisknout ho na nažehlovací papír a následně nažehlit na jakékoli tričko. Stejně tak lze nažehlovačkami ozdobit i jakýkoli jiný druh textilu.

 

Nažehlovací fólie Canon LF-101

Balení 5 kusů A4 nažehlovacích fólií LF-101 nebo DF-101 stojí přibližně 300 Kč.

 

 

Magnetky a samolepky jako jedinečná dekorace

Drobné dekorace vytvořené z rodinných fotografií jistě potěší nejednu babičku a dědečka. Snadno je vytvoří každý pomocí samolepících a magnetických papírů od Canonu. Fotografie vytištěné na samolepící papír skvěle drží na zdi a v kombinaci s hodinovým strojkem tak mohou představovat jedinečné hodiny, které pod stromečkem vykouzlí úsměv na tváři. Nejednoho teenagera potěší originální samolepky na notebook nebo telefon, díky kterým si bude připomínat zážitky s kamarády.

 

 

 

Fotografie na samolepícím fotopapíře Canon RP-101

Fotografie vytisknuté na magnetky přetvoří nudnou lednici na rodinnou galerii plnou vzpomínek. Magnetky na lednici mají ale i praktický význam jako držák nákupního seznamu, připomínek nebo milých vzkazů pro zpříjemnění rána.

 

Fotografie na magnetickém fotopapíře Canon MG-101

Balení 5 kusů magnetického fotopapíru velikosti 10 x 15 cm lze pořídit za 189 Kč, samolepicí fotopapír stejného formátu za 159 Kč.

 

 

Unikátní dárkový papír překvapí

Jednou ze starostí, které s sebou Vánoce přináší, je výběr nejhezčího balicího papíru – ideálně pro každého člena rodiny jiného, aby to byl ten pravý. A jaká je to starost, když pak papír dojde předtím, jež se zabalí všechny dárky. Řešení představuje tiskárna Canon PIXMA TS9550, která umí tisknou na formát A3 a obsahuje databázi 45 vzorů dárkového papíru. Pokud by si někdo z nabízených vzorů přeci jen nevybral, další inspiraci přinese aplikace

 

Canon Creative Park, kde lze najít také šablony pro výrobu dárkových tašek nebo neotřelých dárkových krabiček.

Canon PIXMA TS9550

Tiskárna Canon PIXMA TS9550 vyjde na 5 490 Kč.

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: