Tiskárny Samsung získaly ocenění od Buyers Laboratory - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Tiskárny Samsung získaly ocenění od Buyers Laboratory

ProXpress M4580, M4583

27. října 2015, 08.01 | Série multifunkčních tiskáren SMART MultiXpress zvítězila v sedmi kategoriích. Prvenství si připsala také tiskárna ProXpress.

 

 

Samsung převzala během udílení Buyers Laboratory (BLI) 2015 Summer Awards osm ocenění za mimořádné výsledky. Sedm z nich získala za multifunkční tiskárny série SMART MultiXpress a jednu za černobílé multifunkční tiskárny série ProXpress M4580/M4583.

 

Ocenění se vztahuje na celou sérii tiskáren Samsung SMART MultiXpress 7 (X7600, X7500, X7400, K7600, K7500, K7400). Zvítězily v kategoriích „Mimořádná A3 černobílá multifunkční tiskárna" a „Mimořádná A3 barevná multifunkční tiskárna" v těchto rychlostních segmentech: 51 až 60 stran za minutu, 41 až 50 stran za minutu a 31 až 40 stran za minutu. Celkem si tedy odnesly šest ocenění.

 

Další dva úspěchy přidaly tiskárny K4350LX ze série SMART MultiXpress 4, které zvítězily v kategorii „Mimořádná A3 černobílá multifunkční tiskárna s rychlostí tisku 31 až 40 stran za minutu", a série tiskáren SMART ProXpress M4580/M4583FX, tedy multifunkční A4 modely. Ty vévodily kategorii „Mimořádné výsledky multifunkčních tiskáren pro středně velké až velké pracovní skupiny".

 

„Kupující, kteří poptávají vysoce spolehlivé multifunkční tiskárny s prvotřídními výsledky, již nemusejí dále hledat. Barevné tiskárny Samsung MultiXpress X7400, X7500 a X7600 a černobílé modely K7400, K7500 a K7600 jsou to pravé," řekl George Mikolay, Senior Product Editor v BLI.

 

Barevné modely s X v názvu tisknou velmi kvalitně obrázky a černobílé modely s K v názvu obdržely od BLI nejvyšší hodnocení z hlediska kvality tisku v každé z testovaných kategorií. Jak barevné, tak černobílé tiskárny vykázaly vysokou rychlost skenování - v režimu duálního skenování byla dvakrát až třikrát vyšší než u ostatních modelů na trhu.

 

Nový tiskový ekosystém SMART MultiXpress

Tiskárny Samsung série MultiXpress 7 se vyznačují čtyřjádrovou CPU a podavačem dokumentů pro duální skenování. Za jednu sekundu tak vytisknou jednu stránku nebo naskenují čtyř stránky. Série MultiXpress 4 běží na dvoujádrovém procesoru a tiskne 45 stran za minutu. Je také vybavena duálním podavačem dokumentů pro rychlé skenování.

 

Všechny tiskárny Samsung SMART MultiXpress mají Smart UX centrum, což je uživatelské rozhraní na bázi Androidu, které nabízí chytré dotykové funkce a aplikace pro zajištění plynulého tiskového oběhu.

 

„Jsme nadšeni, že jsme získali cenu Mimořádná A3 černobílá multifunkční tiskárna ve čtyřech rychlostních segmentech," řekl David SW Song, senior viceprezident strategického marketingu a prodeje v divizi Printing Solutions ve společnosti Samsung Electronics, a dodal: „V souladu s naší filozofií poskytovat efektivní tiskový ekosystém budeme pokračovat s inovacemi nových produktů a řešení, které nabízejí vylepšenou produktivitu a úsporu nákladů díky řadě uzpůsobení pro zákazníka."

 

ProXpress M4580/M4583 zvítězila díky snadnému používání a přizpůsobení

Multifunkční tiskárny Samsung série ProXpress M4580/M4583 byly oceněny za vynikající výsledky pro střední až velké pracovní skupiny.

 

„Model ProXpress M4580FX vytiskl 200 000 stránek bez jakýchkoliv potíží, takže od něj uživatelé mohou očekávat maximální provozuschopnost. K tomu má navíc výkonné skenování, nízké pořizovací náklady a ovládací panel na bázi Androidu, který nabízí výjimečné možnosti přizpůsobení, aby vylepšil flexibilitu a usnadnil používání. To vše činí z tiskárny ProXpress M4580FX vynikající volbou pro střední až velké pracovní skupiny," řekla Marlene Orr, senior analytik ve společnosti BLI.

 

Samsung získal od BLI ocenění „Černobílá tiskárna/série multifunkčních tiskáren roku" již potřetí v řadě od roku 2012.

 

„Loajalita zákazníků a významná ocenění našich výrobků jsou důkazem našeho závazku uživatelům. V poslední době se mnoho velkých firem rozhodlo pro multifunkční A4 tiskárnu, namísto větších a dražších zařízení A3. Budeme tak pokračovat v uspokojování potřeb tohoto trhu tím, že i nadále bude nabízet uznávané a výkonné A4 tiskárny," řekl David SW Song.

 

Z oceněných tiskáren společnosti Samsung je na českém trhu dostupný černobílý multifunkční model M4580FX ze série Smart ProXpress. Doporučená maloobchodní cena této tiskárny je 58 590 Kč s DPH.

 

 

SMART MultiXpress 7

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: