Tiskárny OKI pro úzký formát poprvé v ČR - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Tiskárny OKI pro úzký formát poprvé v ČR

4. dubna 2019, 00.12 | Úzkoformátové tiskárny pro malonákladovou produkci štítků a etiket OKI Pro1040 a Pro1050 budou poprvé v Česku k vidění na veletrhu Reklama Polygraf na pražském výstavišti PVA Letňany.

 

 

Tiskárny pro úzký formát kategorie NFP (Narrow Format Printing) jsou určeny pro tisk barevných štítků, etiket a vinět v malém nákladu včetně možnosti personalizace. Firmy, grafická studia i tiskárny je mohou díky jednoduché obsluze vytvářet na vyžádání, snadno a rychle. Není tak třeba objednávat s předstihem velké náklady externě vytištěných štítků, které se ani nemusejí využít.

 

Zařízení OKI Pro1040 a OKI Pro1050 přinášejí nové možnosti při návrhu štítků, Pro1040 tiskne v barvách CMYK a Pro1050 tiskne v barvách CMYK a navíc bílou (CMYK+W). Doplňkovou bílou barvu lze kreativně využít například při tisku na průhledná, barevná či tmavá média. Podporována je široká škála povrchů, od texturovaných papírů až po syntetické materiály s bílým, čirým, neprůhledným nebo barevným pozadím. Samozřejmostí je i potisk „converted" médií s podložkou, případně i synchronizace tisku na jednotlivé etikety na pásu na průsvit i na černou značku. Na rozdíl od inkoustových tiskáren si tiskárny štítků OKI řady Pro snadno poradí s novými typy materiálů.

 

Tiskárny jsou ideální pro chemické značení, tisk štítků pro katalogizaci majetku, venkovní použití, použití v chladu či mrazu nebo pro trvanlivé označení obalů, nápojů a zboží pro domácí použití. Na těchto modelech lze vytisknout i voděodolné štítky, které byly testovány pro použití pod vodou a jsou odolné i proti UV záření.

 

 

Zdroj: OKI

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: