Tiskárna, která pracuje bezdrátově, stylově a dostupně - Canon PIXMA MG2950 - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Tiskárna, která pracuje bezdrátově, stylově a dostupně - Canon PIXMA MG2950

Canon PIXMA MG2950

23. ledna 2015, 08.19 | Vstupte do bezdrátového světa s tímto dostupným, kompaktním MF zařízením s Wi-Fi, se kterým můžete snadno tisknout ze smartphonu, tabletu, fotoaparátu nebo cloudu. Stačí se připojit, kopírovat, tisknout a skenovat.

Výhody

  • Bezdrátové připojení Snadné připojení, tisk, kopírování a skenování podle vašich představ svysoce kvalitním multifunkčním zařízením sWi-Fi
  • Zachyťte detaily vrychlých vysoce kvalitních výtiscích stechnologií kazet FINE
  • Připravte se na snadný tisk a skenování zchytrých zařízení saplikací PIXMA Printing Solutions
  • Zažijte svobodu kreativity tisku zcloudu pomocí PIXMA Cloud Link
  • Ekonomický tisk svíce stránkami díky volitelným inkoustům XL

 

Kompaktní multifunkční zařízení s Wi-Fi

Přejděte na Wi-Fi. Toto MF zařízení můžete bezdrátově používat a sdílet ve vaší domácnosti a vzdáleně z mobilních zařízení - všichni si mohou užít stejně kvalitní výsledky. Je ideální pro každodenní tisk, skenování a kopírování, navíc obsahuje bezdrátovou technologii WLAN PictBridge, díky které můžete snadno tisknout fotografie přímo z kompatibilních bezdrátových fotoaparátů. Jeho kompaktní a stylový design skvěle šetří místem a umožňuje snadno vkládat papír a vyměňovat inkoust.

 

Ušetřete peníze za inkoust

Vytiskněte za své peníze víc. S volitelnými kazetami XL FINE vytisknete mnohem více stran - a nebudete muset tak často měnit inkoust. Ve srovnání se standardními ekvivalenty můžete ušetřit až 30 % nákladů na stránku.

 

Rychlý, kvalitní tisk

Očekávejte úžasné detaily. Bez ohledu na to, co tisknete nebo kopírujete, systém kazet FINE s rozlišením tisku až 4 800 dpi poskytuje živé barvy a ostré texty. Zároveň je rychlý - s rychlostmi ISO ESAT 8 obr./min černobíle a 4 obr./min barevně.

 

Připojení ke cloudu

Užijte si svobodu tisku z cloudu. Během několika sekund můžete pomocí smartphonu nebo tabletu vytisknout fotografie z Facebooku, Twitteru a online alb. Vylepšený PIXMA Cloud Link vám umožní přistupovat k dokumentům na Disku Google a tisknout je.

 

Podpora smartphonů a tabletů

Tato tiskárna je připravená pro práci se smartphony. Stačí do smartphonu nebo tabletu stáhnout aplikaci PIXMA Printing Solutions. Pomocí aplikace můžete přímo přistupovat ke cloudovým službám a tisknout z nich. Přes Wi-Fi nebo Internet můžete zkontrolovat stav tiskárny nebo hladiny inkoustů. Aby byly možnosti mobilního připojení kompletní, je k dispozici i podpora služby Google Cloud Print.

 

Kreativní zábava

Prozkoumejte vlastní kreativitu. S webovou službou Easy Photo Print+ (dostupnou přes aplikaci PIXMA Printing Solutions) můžete snadno navrhovat a tisknout pohlednice, koláže fotografií a mnohem víc s použitím obrázků z vašeho tabletu, počítače nebo cloudu.

 

Rychlé zapnutí

S tímto multifunkčním zařízením nebudete čekat. Je okamžitě připravené, automaticky se zapne, jakmile chcete něco vytisknout. Automaticky se také vypne v nastavený čas - šetří energii. Díky tichému režimu je tisk téměř neslyšitelný.

 

Zdroj: canon.cz

 

Zdroj: http://www.canon.cz/Printers/Inkjet/PIXMA/PIXMA_MG2950/

Canon PIXMA MG2950

Canon PIXMA MG2950

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: