SHARP MX Essential A3 - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

SHARP MX Essential A3

22. března 2016, 15.10 | SHARP NA TRH UVÁDÍ “BUDOUCNOSTI ODOLNÁ” MFZ PRO ROSTOUCÍ PRACOVIŠTĚ
Sharp Electronics CEE oznamuje, že na trh uvádí tři nová barevná MFZ MX Essential A3, která oživí řadu zařízení A3.

MX-4050N, MX-3550N a MX-3050N přináší malým a středním podnikům, orgánům státní správy a vzdělávacím organizacím cenově dostupná řešení tisku, kopírování a skenování, s volitelnými aktualizacemi, které umožní přizpůsobení se měnícím se potřebám.

 

 

Barevné modely MX Essential A3 s rychlostí tisku 40, 35 a 30 str./min. spojují vysokou kvalitu a rychlost s prakticky jednoduchým použitím a upravitelným rozhraním, známým uživatelům ostatních zařízení Sharp MX. Sharp rovněž společnostem nabízí přidanou flexibilitu škály volitelných funkcí, včetně pokročilých řešení úprav, technologie Office Direct Print a OSA (Open System Architecture).

 

Uvědomujeme si, že společnosti mají měnící se potřeby, i tlaky na omezení rozpočtu a proto jsme vyslyšeli požadavky na spolehlivá barevná zařízení A3, která mají dobré základní funkce. Nové modely MX Essential doplňují naši nedávno spuštěnou řadu Advanced a díky nim jsou MFZ Sharp dostupné více společnostem, které potřebují, aby se jejich technologie vyvíjela společně s nimi. – uvedl Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

 

Nastavitelný LCD dotykový displej s úhlopříčkou 10,1“ a zjednodušeným uživatelským rozhraním, stejný u všech modelů MX Advanced a Essential, zjednodušuje díky velkým tlačítkům a textu na obrazovce provádění základních úkolů. Jeho přizpůsobení je snadné, například jestliže uživatel pravidelně skenuje dokumenty, které následně odesílá e-mailem, stačí, když tuto funkci přetáhne do první části úvodní obrazovky.

 

Modely Essential jsou navržené tak, aby nabízely řadu funkcí efektivity, včetně, ale nejen, nízké hodnoty TEC (typické spotřeby elektřiny),  rychlejších časů zahřátí a možnosti manuálně naplánovat časy zapnutí/vypnutí a snížit tak spotřebu energie a kontrolovat náklady společnosti. Automaticky vysunující se toner předává kontrolu zpět IT administrátorům, kteří jsou schopni nastavit úroveň toneru, při níž se vysune tisková kazeta a tak dokážou minimalizovat plýtvání a služby ještě více zefektivnit.

 

MX Essential rovněž obsahuje řešení vynucení tisku na úrovni zadání, při kterém se tiskové úlohy uloží k ověření a vytisknout se až v pěti propojených MFZ, aniž by bylo potřeba použít tiskový server. Pro uživatele to znamená, že mohou tisknout z kteréhokoli MFZ, které je v daný okamžik volné, a nemusí čekat, až bude obsazené MFZ k dispozici.

Volitelný bezdrátový adaptér LAN propojený s aplikací pro mobilní tisk/skenování Sharpdesk umožňuje mobilním pracovníkům bezpečný tisk a příjem naskenovaných dokumentů z MFZ na jakémkoli místě prostřednictvím smartphonů a tabletů nebo tisknout soubory Microsoft Office (pptx, xlsx, docx) přímo na MFP, prostřednictvím USB paměti.

 

A když potřeby společnosti vzrostou, lze přidat širokou řadu možností úprav, včetně sešití ve hřbetu, manuálního a bezešvého sešívání. Až pět listů lze svázat bez použití svorek a tak se snižuje spotřeba spotřebního materiálu. Do roštů modelů Essentials lze umístit různé formáty papíru, až SRA3, a různé gramáže, až g/m2, což přináší oproti předchozím zařízením Sharp širší škálu možností tisku a úprav.

 

 

MX-4050N, MX-3550N a MX-3050N standardně nabízí funkce energetické účinnosti a jsou k dispozici v celé střední a východní Evropě.

 

 

Zdroj: SHARP

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: