Nová tiskárna od Canonu - PIXMA G4400 - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Nová tiskárna od Canonu - PIXMA G4400

PIXMA G4400

6. prosince 2016, 18.54 | Canon uvádí novou tiskárnu typu „4 v 1“ s doplnitelnými inkoustovými zásobníky – PIXMA G4400

 

 

Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes rozšířila svoji produktovou řadu tiskáren se systémem průběžného doplňování inkoustu CISS o novou tiskárnu typu „4 v 1" - PIXMA G4400. Nejnovější zařízení značky Canon je ideální pro malé firmy i domácí kanceláře a díky doplnitelným zásobníkům umožňuje velké objemy tisku při výrazném snížení výdajů na inkoust. Tiskárnu bude možné zakoupit od ledna 2017.

 

 

 

Díky výtěžnosti až 7 000 stran na jednu sadu lahviček s barevnými inkousty nebo až 6 000 stran v případě lahvičky s černým inkoustem se Canon PIXMA G4400 může pochlubit mimořádně nízkými náklady na tisk jedné strany. Uživatelé vedle nákladové efektivity určitě ocení i vynikající kvalitu tištěných dokumentů a fotografií, za kterou stojí černý pigmentový inkoust zajišťující čistotu a ostrost textu i barevné inkousty na bázi barviva pro zářivé tóny.

Součástí nové tiskárny je také automatický podavač dokumentů na 20 listů, díky kterému je kopírování, faxování i skenování rozsáhlejších dokumentů rychlejší a snadnější.

 

Kvalitní výstupy rychle a s minimálními náklady 
Nejnovější PIXMA G4400 využívá systém tiskové hlavy s technologií Canon FINE, která zajišťuje dlouhou životnost i vysokou kvalitu výstupů pro každý výtisk. Součástí tiskárny je i technologie, která brání pronikání vzduchu do inkoustu a zajišťuje tak spolehlivost a stabilitu výstupů u velkoobjemového tisku. Tiskové výstupy se mohou pochlubit hladkými přechody i velmi jemnými detaily a nejnovější model z dílny společnosti Canon je tak ideální zařízení pro tisk vizuálně složitých dokumentů, jako jsou grafické návrhy nebo vysoce kvalitní fotografie. Canon PIXMA G4400 navíc tiskne i fotografie v bezokrajovém formátu 10 x 15 cm (4 x 6 palců) a ve čtvercovém formátu13 x 13 (5 x 5 palců), tedy ve tvaru oblíbeném na sociálních sítích.

Inkoustové zásobníky umístil Canon do přední části tiskárny a uživatelé tak mohou zbývající množství inkoustu kontrolovat opravdu velmi snadno a rychle. A díky jedinečné konstrukci lahviček s inkousty je rychlé a naprosto čisté i samotné doplňování inkoustu. Součástí Canon PIXMA G4400 je i plně bodový displej LCD, který provází nastavením i připojením tiskárny a informuje o správném doplnění inkoustů.

 

Svoboda díky široké konektivitě 
S novou tiskárnou mohou uživatelé velmi snadno tisknout bezdrátově prostřednictvím Wi-Fi - Canon PIXMA G4400 podporuje technologie Apple Airprint, Mopria (pro operační systém Android) i systém Windows 10 Mobile a k dispozici je také zdarma dostupná aplikace Canon PRINT kompatibilní se systémy iOS a Android. Nová tiskárna je navíc skvělým pomocníkem pro práci mimo kancelář nebo domov, protože umožňuje jak skenování přímo do připojeného přenositelného zařízení, tak i tisk z prostředí cloudu. Uživatelé mohou díky aplikaci Canon PRINT zasílat dokumenty nebo fotografie k tisku z jakéhokoli místa na světě a vzdáleně tisknout z široké škály oblíbených služeb, jako je například Instagram, Google Drive, Facebook nebo Dropbox.

 

Kreativita na dosah ruky 
Tiskárna PIXMA G4400 je kompatibilní i s aplikací Canon Easy-PhotoPrint+, která umožňuje tvorbu ještě dokonalejších výstupů. Díky této aplikaci mohou uživatelé ke svým fotografiím přistupovat z prostředí webového prohlížeče nebo z tabletu a pomocí úprav dát volný průchod svým tvůrčím nápadům - výsledkem mohou být například blahopřání nebo kalendáře. Součástí dodávky je v případě nové tiskárny i software Canon My Image Garden, který zjednodušuje správu i tisk fotografií. Uživatelé mají k dispozici i službu Creative Park optimalizovanou pro použití z osobního počítače i chytrých zařízení, která zjednodušuje přípravu a tisk kreativních materiálů, včetně skládaček a velmi podrobných uměleckých výstupů.

 

Klíčové vlastnosti tiskárny PIXMA G4400:

- Multifunkční zařízení typu „4 v 1" s automatickým podavačem dokumentů na 20 listů

- Nízkonákladový tisk s výtěžností 7 000 stran barevně / 6 000 stran černobíle

- Bezdrátový tisk prostřednictvím Wi-Fi a funkce cloudových služeb - obojí z prostředí chytrých zařízení

- Tisk fotografie bez okrajů ve formátu 10 x 15 cm (4 x 6 palců) za přibližně 60 sekund

- Černý pigmentový inkoust pro ostrý text a inkousty na bázi barviva pro zářivé fotografie

- Rychlé a snadné ovládání díky LCD displeji

 

Zdroj: Canon

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: