Nová tiskárna od Canonu - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Nová tiskárna od Canonu

26. ledna 2016, 12.44 | Tato čerstvě přebudovaná, on-the-go tiskárna je vybavena volitelnou direct-nasazovací baterií, tlačítkem Wi-Fi® a schopnost tisknout více vzpomínek než kdy předtím.

Canon SELPHY CP1200

Ideální pro ty, kteří žijí mobilní životní styl a rádi zachycují vzpomínky v reálném čase, pohodlná a snadno použitelná tiskárna SELPHY CP1200 nabízí zvýšenou přenosnost s volitelnou přímo přichytitelnou baterií, která se prodává samostatně a má kapacitu pro tisk 54 fotek na jedno nabití, to je o 18 snímků více než u předchozích modelů. Navíc, tlačítko Wi-Fi® tiskárny zjednodušuje celkový proces tisku s více intuitivní ovládání.

 

Tiskárna je nabitá funkcemi, které napomáhají při vytváření dárků na památku, upomínky a upomínkové předměty. Uživatelé mají také možnost tisku velikosti poštovní známky, s osmi miniaturami nebo kombinací obrazů. Další populární funkce, jako je tisk bez okrajů a optimalizace obrazu, lze je používat prostřednictvím úpravy na tiskárně, nebo prostřednictvím kompatibilního mobilu nebo tabletu, pro snadné použití. Kromě toho, je tiskárna navržena tak, aby přesně reprodukovala barvy, a to díky použití sublimačních technologií, a také poskytuje povlak odolný proti vlhkosti, který pomůže fotografii vydržet až 100 let.

 

Canon věří, že snadnost použití a tvůrčí dostupnost by měla jít ruku v ruce s vysoce kvalitním tiskem fotografií.

 

Navíc tiskárna SELPHY CP1200 využívá řadu preferencí připojení, včetně SD karty, Wi-Fi®, USB paměti a USB kabelů pro práci v téměř jakémkoli prostředí. Stejně jako jeho předchůdce, přináší snadno použitelnou konektivitu, poskytuje uživatelům možnost přímo se připojit k síti Wi-Fi, bez použití ovladačů, pro urychlené vytištění oblíbených obrázků z fotoaparátu přímo přes Canon PRINT APP4.

 

 

Více na: http://www.canonrumors.com/print-more-memories-portably-with-the-new-selphy-cp1200-wireless-compact-photo-printer-from-canon-u-s-a/ 

 

Odhadovaná prodejní cena SELPHY CP1200 Wireless Kompaktní fotografické tiskárny je $105,99 a je k dispozici v černé a bílé.

Zdroj: http://www.canonrumors.com/print-more-memories-portably-with-the-new-selphy-cp1200-wireless-compact-photo-printer-from-canon-u-s-a/

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: