Nová řada Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800 - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Nová řada Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800

8. února 2021, 20.16 | Společnost Canon představuje nejnovější přírůstek do portfolia svých nejprodávanějších kancelářských zařízení

 

imageRUNNER ADVANCE DX, a to řadu C5800 – představující skutečné centrum pro bezproblémovou digitalizaci, které je schopné plynule propojit fyzické a digitální procesy práce s dokumenty a posílit tím efektivitu hybridního způsobu práce kombinujícího činnost v kanceláři s prací odkudkoliv. Doplňuje tak nedávno uvedenou sesterskou řadu imagePRESS C170*, která nabízí výkonné řešení podnikům, jež chtějí dále posouvat hranice své kreativity. Ústřední vlastností, ze které mohou těžit uživatelé obou řad, je produktivita, na kterou bylo myšleno při navrhování všech detailů těchto nových multifunkcí.

 

 

Tempo změn ve společnosti nabralo na dynamice, sílí trend práce na dálku a dochází k decentralizaci pracovních aktivit. Spolu s tím se mění také úloha, kterou plní kanceláře, ale i požadavky, které na kancelářské technologie firmy a jejich zaměstnanci mají.

 

Série imageRUNNER ADVANCE DX C5800 byla vyvinuta, aby podpořila kontinuitu podnikání i digitální transformaci a díky bezproblémové integraci řešení uniFLOW Online přinášela bezkonkurenční uživatelskou zkušenost při činnostech oscilujících mezi kanceláří a vzdálenými pracovišti. Výsledkem jsou profesionální multifunkční zařízení schopná podpořit podniky ve snaze uspět a prosperovat v nové realitě hybridní práce.

 

„V současnosti firmy více než kdy jindy vyžadují, aby byli jejich zaměstnanci schopni rychle a efektivně digitalizovat dokumenty a měli k nim přístup odkudkoli a kdykoli. Věříme, že díky této novince pomůžeme našim zákazníkům udržovat kontinuitu podnikání a přizpůsobit se požadavkům dnešního hybridního pracovního prostředí,“ říká Hiro Imamura, viceprezident pro marketing skupiny Document Solutions Group ve společnosti Canon Europe.

 

Posílení produktivity

Řada imageRUNNER ADVANCE DX C5800 vyniká optimalizací toku dokumentů díky kombinaci superrychlého barevného tisku s rychlostí až 70 str./min, vylepšené konektivity a nejnovější technologie skenování. Je proto ideální pro střední a velké podniky, které vyžadují produktivitu a vysoké objemy výstupu. Řada imageRUNNER ADVANCE DX C5800 byla navržena tak, aby umožňovala trvale bezpečnou, produktivní a efektivní práci. Je součástí technologického ekosystému, který skutečně posiluje produktivitu bez ohledu na měnící se pracoviště.

             

Toto zařízení, které je špičkou ve své třídě, kombinuje v jediném vlajkovém modelu spolehlivost a odolnost svých předchůdců. Nabízí dále dlouhou životnost a snadnější výměnu spotřebního materiálu. Pro opravdu maximální provozuschopnost a efektivitu je multifunkce vybavena rychlým spuštěním a probuzením z režimu spánku – zapne se za pouhých šest sekund a při rychlém probuzení za čtyři sekundy. Díky technologii chránící skenovací sklo před nečistotami, detekci podání více listů a funkci odstranění prázdné stránky a zkrácení doby zpracování celkově zlepšuje výkon při skenování. Tato nová řada také šetří drahocenný čas při přípravě dokumentů k okamžitému použití tím, že nabízí celou řadu integrovaných možností dokončování.

 

Podpora digitalizace

Digitalizace je zásadní, aby bylo možné zajistit propojení a spolupráci týmů, zejména v současnosti, kdy se hybridní model práce v mnoha odvětvích již stal realitou. Řada imageRUNNER ADVANCE DX C5800 je nejnovějším přírůstkem v portfoliu a klíčovým partnerem pro zákazníky, kteří se vydávají na cestu digitální transformace. Nová řada působí jako přirozené centrum, kde se tištěné materiály transformují do digitální podoby, umožňuje podnikům spojovat zaměstnance s aplikacemi na pracovišti a přidávat prostřednictvím jediné platformy dokumenty přímo do jejich pracovních toků.

 

Díky integraci s cloudovými úložišti, jako jsou Dropbox nebo OneDrive, mají všichni kolegové přístup k dokumentům, mohou je upravovat a sdílet, ať už pracující odkudkoli. Cloudové řešení společnosti Canon, uniFLOW Online, zajišťuje jednotnou platformu pro propojení všech pracovišť. Firmám přitom umožňuje spravovat celé tiskové prostředí skládajících se z různých multifunkčních zařízení centrálně, a to bez ohledu na to, kde jsou zařízení fyzicky umístěna. Nabízí také jednoduché sledování nákladů, bezpečné skenování a celkově robustní zabezpečení zařízení. Uživatelé s upgradem uniFLOW Online mají navíc k dispozici i pokročilé funkce, jako je například Filing Assist, který umožňuje získávat informace z papírových dokumentů a vkládat je přímo a přesně do aplikací pro další zpracování.

 

„V posledních dvanácti měsících došlo k obrovským posunům ve způsobu práce i v požadavcích na obchod a technologie,“ říká Hiro Imamura z Canon Europe. „Během této doby se rozvinuly a zrychlily již existující hybridní pracovní prostředí. Proto pokračujeme ve vývoji naší technologie a v rozšiřování portfolia, abychom mohli vyjít vstříc novým požadavkům našich zákazníků v oblasti dokumentových workflow, ať už pracují kdekoli. Od opětovného propojení rozptýlených pracovních sil a umožnění digitální transformace firem díky řadě imageRUNNER ADVANCE DX C5800 až po vlastní profesionální tisk a dokončování, které zajistí nedávno uvedená řada imagePRESS C170, vždy podporujeme měnící se potřeby našich zákazníků,“ uzavírá Imamura.

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: