Epson - nová tiskárna pro přímý potisk textilu - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Epson - nová tiskárna pro přímý potisk textilu

12. března 2020, 20.25 | Společnost Epson představila tiskárnu pro přímý potisk textilu, která zvládne náročné tiskové úlohy při velkoobjemové výrobě. Tiskárna SureColor SC-F3000 nabízí vyšší spolehlivost, velmi kvalitní výstup a flexibilitu tisku pro výrobu oděvů.

 

 

Společnost Epson oznámila uvedení tiskárny pro přímý potisk textilu (DTG), která nabízí nízké celkové náklady na vlastnictví. Tiskárna je určena pro střední a velké firmy vyrábějící oděvy a pro dodavatele triček.

 

Firmy, které vyžadují vysokou přesnost, rychlou realizaci zakázek a schopnost vyrábět složité návrhy zákazníků při použití různých druhů textilu, ocení bezchybnou spolehlivost, produkční efektivitu a rychlost tiskárny SureColor SC-F3000.

 

Společnost Epson poprvé ve své řadě DTG tiskáren představila velkoobjemové řešení inkoustového tisku s kompaktními 1,5litrovými zásobníky inkoustu, které pomáhají snižovat celkové náklady na vlastnictví a prostoje.

 

Intuitivní a vysoce odolné provedení doplnila společnost Epson o prvky, díky kterým bude i nezkušený uživatel pracovat efektivněji při dlouhodobém zachování kvality a přesnosti tisku:

 

SureColor SC-F3000

 

Snadná instalace:

  • 4,3" dotykový panel svylepšenými funkcemi
  • Automatické nastavení výšky tiskové plochy pomocí snímačů, které automaticky detekují výšku povrchu oděvu, čímž se usnadní přechod mezi potiskem triček, mikin, látkových tašek a dalších oděvů.
  • Automatické nastavení výšky tiskové plochy pomocí snímačů, které automaticky detekují výšku povrchu oděvu, čímž se usnadní přechod mezi potiskem triček, mikin, látkových tašek a dalších oděvů.
  • Snadná údržba a výměna spotřebního materiálu s jednoduchým přístupem

 

Slávek Gross, LFP Business Account Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK, říká: „Naslouchání potřebám firem je motorem našich inovací. Inspirovalo nás při vývoji funkcí i provedení tiskárny SC-F3000. Kromě jednoduché obsluhy přináší tato DTG tiskárna vysokou kvalitu výstupů při mimořádné rychlosti tisku. Pro mnoho firem, které chtějí rozšířit výrobu a kontrolovat kvalitu svých konečných produktů, tak představuje tiskárna smysluplné řešení z ekonomického i kreativního hlediska." A dodává: „Je pro nás důležité, abychom naše zákazníky zbavili stresu a podpořili jejich důvěru v tiskárnu SC-F3000 při každém použití. Proto společnost Epson poskytuje kompletní tiskové řešení DTG: tiskárnu, inkousty, software i podporu."

 

Tiskárna SureColor SC-F3000 bude dostupná od června 2020.

 

Poznámky editorovi

 

O společnosti Epson

Společnost Epson je globální technologický lídr, který poskytuje inovativní řešení pro kanceláře, domácnosti, obchodní podniky i průmyslové provozy. Epson nabízí široký sortiment produktů od inkoustových tiskáren, tiskových systémů a projektorů 3LCD až po průmyslové roboty, chytré brýle a snímací systémy a využívá originální kompaktní, úsporné a vysoce přesné technologie.

 

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 76 000 lidí v 87 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj přínos komunitám, ve kterých působí, a na své trvalé snahy o snížení dopadu na životní prostředí.

 

Zdroj: Epson

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: