Epson jako první uvádí na trh řadu černobílých tiskáren s integrovaným systémem inkoustových nádržek - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Epson jako první uvádí na trh řadu černobílých tiskáren s integrovaným systémem inkoustových nádržek

WorkForce M105

8. května 2015, 08.08 | Mimořádně nízké náklady na tisk pro uživatele malých a domácích kanceláří.
Epson jako vůbec první výrobce uvedl na trh řadu černobílých tiskáren s integrovaným systémem inkoustových nádržek Modely WorkForce M200, M105 a M100 jsou navrženy speciálně pro malé a domácí kanceláře a nabízejí mimořádně nízké náklady na tisk i kvalitní výsledky, na jaké jste od společnosti Epson zvyklí. Vděčí za to zejména velkokapacitním nádržkám na inkoust, originálním inkoustům Epson a technologii Micro Piezo.

WorkForce M200 je multifunkčním modelem s ethernetovým rozhraním a automatickým podavačem dokumentů (ADF). WorkForce M105 je jednoúčelovou tiskárnou s bezdrátovým rozhraním a model WorkForce M100 je jednoúčelovou tiskárnou vybavenou ethernetovým rozhraním. Všechny modely zaručují výsledky v profesionální kvalitě a vysokou rychlost tisku až 15 str./min[1], čímž přispívají k vyšší produktivitě práce.

 

 Technologie Epson Micro Piezo zajišťuje bezkonkurenční životnost, kvalitu a spolehlivost. Na každý model se vztahuje záruka na 12 měsíců (nebo 50 000 stránek) a kompletní zákaznický servis.

 Originální inkoust Epson je k dispozici ve vysokokapacitní lahvičce o objemu 140 ml, s níž lze vytisknout přibližně 6 000 stránek[2], náklady na tisk jsou proto mimořádně nízké, pouze 6 haléřů za stránku[3]. Všechny tyto modely jsou vybaveny dvěma lahvičkami s černým inkoustem - jednou lahvičkou pro první použití a jednou standardní 140ml lahvičkou - kombinovaný tiskový výstup proto dosahuje úžasných 11 0002 stran při zachování mimořádně nízkých nákladů na tisk. Díky originálnímu rychleschnoucímu pigmentovému inkoustu jsou vytištěné obchodní dokumenty odolné vůči vodě a rozmazání.

 

 Modely M200 a M105 jsou kompatibilní s aplikací Epson iPrint[4], která uživatelům nabízí možnost bezdrátového tisku z chytrých telefonů a tabletů v rámci kanceláře; ideální řešení pro tisk dokumentů na poslední chvíli nebo v případech, kdy nelze využít přístupu k počítači.

 

 Doporučené maloobchodní ceny modelů WorkForce M200, M105 a M100 jsou 6.790,-Kč a 5.490,-Kč.

 

Funkce

M200

M105

M100

Tisk, kopírování a skenování

Pouze tisk

Pouze tisk

ADF s kapacitou 30 listů

-

-

Vestavěná nádržka černého inkoustu s ultravysokým objemem

Technologie Micro Piezo

Originální pigmentový inkoust Epson

Mimořádně nízké náklady na tisk a možnost vytisknout až 6 000 stránek2 s jedinou standardní lahvičkou inkoustu

Jedna lahvička pro první použití a jedna standardní 140ml lahvička černého inkoustu součástí dodávky

Rychlost tisku až 15 str./min1

Připojení přes Wi-Fi nebo ethernetové rozhraní

Ethernet

Wi-Fi

Ethernet

Snadné nastavení

Rychlý a snadný tisk z chytrých telefonů a tabletů pomocí aplikace Epson iPrint4

-

Záruka společnosti Epson na 12 měsíců nebo 50 000 stránek

Kompaktní provedení a malé rozměry

Skener s vysokým rozlišením 1 200 dpi

-

-

Splnění podmínek programu ENERGY STAR

 

[1]Průměrná hodnota ESAT v testu kancelářského zařízení při standardním jednostranném černobílém tisku, stanovena v souladu s normou ISO/IEC24734.

 

[2]Uvedené výtěžnosti jsou stanoveny na základě originální metodiky společnosti Epson při tiskové simulaci testovacích vzorů dle normy ISO/IEC 19752. Výtěžnost 11 000 stran byla vypočtena na základě použití dvou lahviček s inkoustem dodávaných s tiskárnou. Výtěžnost 6 000 stran byla vypočtena na základě použití lahvičky s inkoustem T7741, která je prodávána samostatně. Uvedené výtěžnosti NEVYCHÁZEJÍ z normy ISO/IEC24711. Uvedená výtěžnost se může lišit v závislosti na tištěných obrazových materiálech, typu použitého papíru, frekvenci tisku a podmínkách provozního prostředí, jako je například okolní teplota.

 

[3]Náklady na jednu stránku jsou vypočteny na základě výtěžnosti a oficiálně uváděných cen zveřejněných výrobci k lednu 2013.

 

Zdroj: epson.cz

Zdroj: https://www.epson.cz/cz/cs/viewcon/corporatesite/press/index?gatewayto=/cz/cs/content/press/messages/message.php%3Fid=3150%26filtercat=archive

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: