ColorWave a PlotWave - osm nových velkoformátových tiskáren sází na bezpečnost a intuitivnost - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

ColorWave a PlotWave - osm nových velkoformátových tiskáren sází na bezpečnost a intuitivnost

10. září 2020, 23.16 | Kreativci, kteří bojují s krátkými termíny dodání, chtějí chránit svá data a tisknout správně hned napoprvé v jakékoliv kanceláři či produkčním prostředí, dostávají nové komplexní řešení v podobě inovovaných řad


velkoformátových tiskáren ColorWave a PlotWave. Společnost Canon uvádí na trh tři nové modely strojů ColorWave (3600, 3800 a 9000) a pět nových modelů černobílých tiskáren PlotWave (3000, 3500, 5000, 5500 a 7500). Všechny tyto modely byly navrženy tak, aby podporovaly kreativitu v každém stádiu tvůrčího procesu – od vizualizace nápadů přes proces vývoje až po finální návrhy.

 

Komplexní řešení a vysoká kompatibilita

Automatizovaná produkce velkoformátových tisků je nyní snazší než dříve. Tiskárny ColorWave a PlotWave umožňují svým uživatelům integraci volitelných dokončovacích a skenovacích řešení, kteroukoli tiskárnu z těchto řad je navíc možné doplnit o širokou škálu kompatibilních skládacích a stohovacích finišerů a získat tak řešení vyhovující specifickým požadavkům. A hlavně – schopné produkovat zcela hotové dokumenty.

 

Dobrou zprávou pro uživatele je, že díky vysoké kompatibilitě mohou nyní inovovat tiskárny, aniž by museli měnit finišery. Jednoduše stačí k novému tiskovému zařízení připojit stávající skládací nebo stohovací finišery. Canon tak představuje opravdové řešení „all-in-one“, které je navíc kompaktní a produktivní.

 

S novými modely obou řad velkoformátových tiskáren jsou rovněž kompatibilní skenovací zařízení Scanner Express, která je možné umístit na horní část tiskáren PlotWave a ColorWave pro walk-up použití. Samostatně stojící produkční Scanner Professional pro maximální produktivitu i kvalitu může být připojen k jedné nebo i více tiskárnám.

 

Technologie, které můžete věřit

Inovované portfolio tiskáren ColorWave a PlotWave splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy a dává jistotu společnostem, jejichž data musí být chráněna – od oddělení zabývajících se výzkumem a vývojem, která tisknou důvěrné prototypy, po stavební společnosti, které v rámci bezpečnosti budov potřebují uchovávat plány v důvěrném režimu.

 

To vše zajistí integrované zabezpečení tisku SMARTshield. Díky němu lze bezpečně odesílat soubory do tiskárny a ukládat data za současné ochrany osobních údajů o uživateli a ochrany tiskových dat před krádeží nebo náhodným únikem. SMARTshield také předchází hackerským útokům tím, že k důvěrným souborům tiskárny pustí opravdu jen osoby uvnitř organizace.

 

Intuitivní a uživatelsky přívětivý

Výhodou nového rozhraní tiskáren ColorWave a PlotWave je jeho intuitivnost – tiskárny se snadno ovládají i neproškoleným osobám. Součástí řešení je softwarová řada ClearConnect, která zajišťuje optimalizaci pracovního procesu pro jakoukoli jednotlivou tiskovou úlohu či komplexní sadu dokumentů složenou z více souborů. Software dává aktivní doporučení a varování obsluze a poskytuje přesné náhledy tisku, což uživateli umožňuje udělat před tiskem ještě nezbytné korekce, ale zároveň dává možnost snadno poslat soubor do tisku z jakéhokoli místa či zařízení.

 

Součástí balíčku ClearConnect je i software Publisher Select. Ten urychluje proces navrhování, a navíc šetří čas díky eliminaci nevydařených tisků a nepoužitelného materiálu. Náhled, který uživatel vidí na svém počítači, díky tomu přesně odpovídá tomu, co skutečně vytiskne. Publisher Select umožňuje připojení dvou tiskáren z produktové řady velkoformátových tiskáren Canon a funkci přiřazení specializované šablony médií tiskovým úlohám nebo jednotlivým souborům, které jsou její součástí.

 

Řídící jednotka POWERsync umožňuje u všech modelů řad ColorWave a PlotWave snadnou integraci do sítě včetně začlenění do uniFLOW pro bezpečný tisk a účtování.

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: