Nová sportovní Full-HD kamera CAMILEO X-SPORTS Toshiba - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Nová sportovní Full-HD kamera CAMILEO X-SPORTS Toshiba

4. ledna 2015, 08.16 | Ke startu připravit, pozor, X-Sports. Ať už prožíváte dobrodružství na horách, vysoko v oblacích, nebo pod hladinou oceánu, pevně připevněná videokamera Camileo X-Sports se svým robustním vodotěsným pouzdrem zachytí vaše nejlepší okamžiky - bez držení v ruce a v brilantním vysokém rozlišení.

Geniální dálkový ovladač poskytuje snadnou možnost ovládání pouhými dotyky prstů. Nebo můžete k jejímu ovládání použít váš chytrý telefon s nainstalovanou aplikací Toshiba WiFi Connect. Zamilujete si vestavěný displej videokamery, který vás ujistí, že máte sále dokonalý záběr a umožní vám vidět vaše nejlepší videoklipy před tím, než je budete sdílet s přáteli pomocí aplikace na telefonu.

 

ADRENALIN VE VYSOKÉM ROZLIŠENÍ

Od nynějška má adrenalin novou definici: 1080p, 60 fps, 12 MP. 1080p znamená, že můžete kdykoli prožít své vzrušující zážitky ve vysokém rozlišení znovu. 60 snímků za sekundu zachytí každý pohyb, včetně neuvěřitelných momentů. A senzor 12 MP CMOS zachytí každý snímek se všemi detaily. To vše je natáčeno ultra širokoúhlým objektivem, takže vaši přátelé uvidí celou scénu stejně, jako by ji sledovali vašima očima. Podívejte se na vestavěné obrazovce na vaše videa a sdílejte je se svými přáteli přes telefonní aplikaci. Nechte je prožít vzrušení, jako by byli na vašem místě.

 

S KAMEROU NA VESTĚ

Díky široké nabídce montážních úchytů v ceně je kamera Camileo X-Sport připravena na prakticky jakoukoli sportovní a adrenalinovou situaci. Můžete ji připevnit na popruh, nacvaknout nebo upevnit přímo na tělo, přilbu, na kolo nebo na prkno - samotnou nebo ve vodotěsném pouzdře. Robustní příslušenství umožňuje její připevnění na rovný i zakřivený povrch. Takže ať máte jakoukoli adrenalinovou vášeň, vždy zachytíte správný záběr a přitom budete mít obě ruce připravené k akci.

 

VYDRŽÍ VŠECHNO

Divoká jízda v terénu ani voda neznamená pro Camileo X-Sports problém. Je vybavena robustním pouzdrem, které zaručuje vodotěsnost až do hloubky 60 metrů. Toto pouzdro využijete vždy, když půjde do tuhého.

 

PŘEDČÍ VAŠE OČEKÁVÁNÍ

Videokamera Camileo X-Sports je nabitá užitečnými foto a video funkcemi. Použití série snímků vám umožní získat řadu fotografií v rychlém sledu za sebou - to je úžasný nástroj pro zachycení ideálního záběru vašeho skoku na snowboardu. Nebo využijte kontinuální fotografování, při kterém si sami určíte, kolika snímky za vteřinu chcete zachytit své přátele v akci. Pokud budete chtít působivě zaznamenat západ slunce, využijte funkci časosběrné fotografie. A nebo můžete díky simultánnímu režimu ukládat zároveň video i fotografie. Všechny funkce můžete navíc ovládat díky geniálnímu dálkovému ovladači, který si snadno připnete na zápěstí.

 

PROPRACOVANÁ DO DETAILU

Kvalita záznamu závisí na detailech. Proto oceníte vestavěný LCD displej, který vám ukáže, jestli máte kameru na kole připevněnou ve správném úhlu. Pokud máte z důvodu vhodného uchycení kameru připevněnou vzhůru nohama, můžete snímat videa a fotografie v módu Upside-down. Když máte kameru umístěnou na tmavém místě, například v autě, a chcete snímat dění venku na slunečním světle, přijde vhod bodové měření expozice. A aby baterie vaší kamery vydržela dlouho, máte k dispozici funkci automatického vypnutí, která dá kameře Camileo X-Sports odpočinout.

 

 

 

Zdroj: http://www.toshiba-czech.com/camcorders/sportscam/camileo-x-sports/

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: