Natáčejte, přehrávejte a sdílejte jedinečné okamžiky pomocí nových videokamer série LEGRIA HF R - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Natáčejte, přehrávejte a sdílejte jedinečné okamžiky pomocí nových videokamer série LEGRIA HF R

Canon Legria HF R66

7. ledna 2015, 08.19 | Společnost Canon představila tři nové videokamery z produktové série LEGRIA HF R - LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 a LEGRIA HF R606. Nové modely jsou předurčené k zachycení a sdílení jedinečných rodinných okamžiků, a to v ohromující kvalitě Full HD. Používání nových videokamer je velmi jednoduché a kreativní videa, která opakovaně potěší svým obsahem, tak může natáčet opravdu kdokoli.

Zachyťte výjimečné okamžiky

Díky podpoře natáčení Full HD filmů a vysoce kvalitnímu obrazovému procesoru DIGIC DV4 umožňují nové videokamery zachytit oblíbené rodinné okamžiky - od dovolených přes večírky až po školní akce - s ohromujícími detaily. Nové modely využívají objektiv s výkonným 32násobným optickým zoomem a 57násobným pokročilým optickým zoomem. Videokamery tak přináší tvůrčí svobodu pro natáčení pestré škály scén a objektů, blízkých i vzdálených.

 

Součástí nových videokamer je vylepšený asistent pro výběr kompozice během zoomu (Zoom Framing Assist), díky kterému uživatelé při natáčení rodinných událostí nepropásnou žádný důležitý okamžik. Jednoduše stačí podržet specializované tlačítko a videokamera automaticky použije nejlepší hodnotu zoomu. Natáčený objekt tak vždy zůstává v zorném poli kamery. Navíc díky optickému stabilizátoru obrazu s inteligentní IS technologií mají uživatelé jistotu, že každý záběr bude opravdu křišťálově čistý. Tato technologie automaticky vyrovnává chvění videokamery a při natáčení jakékoli akce tak umožňuje použít nejlepší možné ohnisko.

Součástí videokamery Canon LEGRIA HF R68 je nová širokoúhlá předsádka, která umožňuje umístit do záběru vše důležité - od velkých skupin osob v případě rodinných sešlostí až po dovolenkové panoramatické pohledy. Předsádka zkracuje ohniskovou vzdálenost na pouhých 26,9 mm a významně tak rozšiřuje zorné pole videokamery. Nasazení širokoúhlé předsádky je přitom velmi rychlé.

 

Zábava pro celou rodinu

Díky řadě nových a snadno použitelných nahrávacích režimů mohou uživatelé své filmy jednoduše a rychle obohatit o kreativní efekty. V režimu slow motion dovolují nové videokamery zpomalit rychlost zaznamenaného pohybu na polovinu. Tato možnost je ideální například pro zachycení a opětovné prožívání prvního gólu vašeho potomka. Obdobně mohou uživatelé záběr i zrychlit, a to až 1 200x. Můžete tak natočit například západy slunce či dobrodružné vyjížďky.

 

Velmi užitečný je režim Nemluvně (Baby Mode), který zjednodušuje zdokumentování nejvzácnějších rodinných okamžiků. Videa, která uživatel vytvoří v tomto režimu, systém automaticky uloží do speciálního alba. Přehrávání i sdílení záběru s nejbližšími je tak naprosto bezproblémové. Ochranu záznamů před smazáním a editací umožňuje funkce uzamčení souboru, díky které mohou oblíbené okamžiky prohlížet i děti - bez jakéhokoli rizika ztráty či poškození videozáznamů.

 

Sdílejte zaznamenané vzpomínky

Záběry z celého dne mohou uživatelé velmi snadno sdílet s dalšími zařízeními, která jsou kompatibilní s technologií komunikace na krátkou vzdálenost NFC. Od chytrých telefonů přes tablety až po nejnovější úložné zařízení značky Canon - Connect Station CS100. Jednoduché je i nahrávání obsahu na sociální sítě a do cloudových služeb, tudíž i okamžité sdílení s kýmkoli na celém světě. Videokamera LEGRIA HF R606 je navíc kompatibilní s SD kartami FlashAir, které umožňují ukládání, sdílení i přehrávání záznamů na chytrém telefonu nebo tabletu bez vlastního internetové připojení.

 


Pouze modely LEGRIA HF R68 a LEGRIA HF R66

SD karty FlashAir obsahují nejen paměť, ale také rozhraní pro bezdrátové sítě. Díky tomu je možné záběry ukládat, sdílet a přehrávat i na chytrých telefonech a tabletech bez vlastního internetového připojení. Tyto karty plně vyhovují standardům asociace výrobců SD karet.

 

 

Canon Legria HF R68

Canon Legria HF R606

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: