Epson uvádí na trh dvě nová udržitelná tisková zařízení - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Epson uvádí na trh dvě nová udržitelná tisková zařízení

15. října 2020, 18.24 | WorkForce Pro WF-4745 – nejdostupnější firemní multifunkční tiskárna od Epsonu – přináší rychlost a kvalitu

firemního tisku s praktickými vysokokapacitními inkoustovými zásobníky a dvěma zásobníky papíru

 

 

EcoTank L6580 – umožňuje několika měsíční tisk bez nutnosti doplnění inkoustu s mimořádně nízkými náklady

 

Vzhledem k tomu, že stále více lidí pracuje z domova, rozhodla se společnost Epson uvést na trh dvě nové multifunkční tiskárny, které byly navrženy pro malé či domácí kanceláře – modely WorkForce Pro WF-4745 a EcoTank L6580. Oba modely využívají energeticky úspornou inkoustovou technologii Heat-Free od Epsonu a nabízejí uživatelům možnost výběru mezi tradiční tiskárnou s kartridžemi a systémem s velkokapacitními zásobníky inkoustu, jehož je společnost Epson průkopníkem.

 

„Provedli jsme průzkum u více než 4 000 zaměstnanců v Evropě a na Blízkém východě, díky němuž víme, že u 70 % z nich jsou faktory jako trvanlivost, energetická účinnost a snížené plýtvání spotřebním materiálem považovány za ‚zásadní‘ u produktů, které při práci doma využívají,“ uvedl Office Manager společnosti Epson.

 

Data ve skutečnosti naznačují, že pokud bychom všechny domácí a malé kancelářské laserové tiskárny používané v Evropě vyměnili za inkoustové tiskárny Epson, mohli bychom snížit spotřebu energie až o 311 milionů kWh  nebo ušetřit více než 38,1 milionu EUR ročně, a tím snížit produkci CO2 každý rok o 117 tisíc tun.

 

WorkForce Pro WF-4745

WorkForce Pro WF-4745 se stává cenově nejdostupnější barevnou multifunkční tiskárnou společnosti Epson v rámci jejího obchodního portfolia. Poskytuje výtisky v business kvalitě s rychlostí tisku až 24 stránek za minutu. Využívá praktické inkoustové zásobníky s velkou kapacitou. A se schopností pojmout více než 500 listů papíru pomáhá zvýšit efektivitu a snížit frekvenci doplňování papíru. Model WF-4745 také nabízí dotykové LCD rozhraní pro uživatelsky snadnou navigaci a 50stránkový automatický podavač dokumentů, který umožňuje rychlé a snadné skenování nebo faxování jednostranných i oboustranných dokumentů. Tento produkt poskytuje vynikající hodnotu uživatelům v menších firmách a domácích kancelářích, kteří vyžadují funkčnost na firemní úrovni.

 

EcoTank L6580

Tiskárna EcoTank L6580 nabízí tiskové řešení s mimořádně nízkými náklady a inkoustem, který je součástí balení a který umožňuje uživatelům tisknout několik měsíců, aniž by museli inkoust doplňovat. Systém inkoustových nádrží také eliminuje potřebu kartridží, jejich skladování a likvidaci. Tiskárna nabízí řadu funkcí, včetně Wi-Fi konektivity, která uživatelům umožní tisknout téměř odkudkoli, 4,3palcový dotykový LCD displej pro snadnou navigaci, více zásobníků papíru, rychlost tisku až 25 stránek za minutu a čas výstupu první stránky pouhých 5,5 sekundy.

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: