Canon uvádí na trh ultra kompaktní dokumentový skener pro formát A3, který zefektivní firemní procesy - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Canon uvádí na trh ultra kompaktní dokumentový skener pro formát A3, který zefektivní firemní procesy

Skener Canon imageFORMULA DR-M1060

6. června 2014, 08.40 | Canon Europe představuje nový ultra kompaktní dokumentový skener pro formát A3 – imageFORMULA DR-M1060. Nový model je vhodný zejména pro kanceláře, které řeší řadu různorodých požadavků na digitalizaci i zpracování dokumentů a potřebují vysokou produktivitu.

Design nového skeneru vychází z předchozího modelu imageFORMULA DR-M140, uživatelům nabízí jedinečné kompaktní provedení při skenování až do formátu A3. Mezi základní charakteristiky tohoto designu patří dva způsoby podávání dokumentů - přímý nebo tzv. U-turn způsob. Podpora obou možností zajišťuje, že nový skener je nejen velmi kompaktní a umožňuje tak nasazení v prostředích, kde je prostor prvořadou otázkou, ale je také mimořádně univerzální a vhodný pro skenování široké škály médií, od tenkého papíru až po plastové průkazy. Maximální délka dokumentů může být až 3 metry.

 

Skener imageFORMULA DR-M1060 se vedle své robustní konstrukce a vysoké rychlosti barevného skenování (až 60 str./min.) může pochlubit i řadou vylepšení z oblasti zpracování obrazu, které umožňují další zvýšení produktivity kancelářské práce. Mezi tato vylepšení patří například optimalizace textu, automatická detekce barev, automatické určení velikosti stránky a korekce sklonu. Jednotlivá vylepšení umožňují přesnější skenování a výrazně snižují nároky na následnou editaci. Na zvýšení přesnosti se u modelu imageFORMULA DR-M1060 podílí i nové senzory podavače, díky kterým může skener včas zjistit chybné vložení předlohy a skenování okamžitě ukončit. Nové senzory tak umožňují předejít vážnému poškození dokumentu.

 

„Spolu s tím, jak stále více organizací vyžaduje univerzální kancelářské řešení pro plynulou digitalizaci různých druhů dokumentů, zvyšují se i požadavky na efektivní skenování dokumentů ve formátech A3 i A4," říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize dokumentových skenerů společnosti Canon CZ. „Náš nový skener imageFORMULA DR-M1060 je kompaktní a velmi flexibilní řešení, které těmto požadavkům odpovídá. Skener usnadňuje digitalizaci jak při jednorázovém skenování, tak i u velmi důležitých skenovacích úloh, bez ohledu na množství a velikost dokumentů."

 

Součástí balení je u modelu imageFORMULA DR-M1060 také profesionální software pro zpracování obchodních dokumentů, který dovoluje mimo jiné rychlé připojení na SharePoint, ukládání souborů do formátu PDF-A a nabízí editační nástroje pro PDF. Uživatelé navíc mohou pomocí volitelného příslušenství nový skener ještě více přizpůsobit svým potřebám, například jednotkou pro ploché skenování A3 Flatbed Scanner 201 a A4 Flatbed Scanner 101 či moduly čárových kódů.

 

Nový skener imageFORMULA DR-M1060 bude v prodeji v průběhu června 2014.

 

 


Dodávaný software zahrnuje nástroje  CaptureOnTouch 2, CapturePerfect 3.1, eCopy PDF Pro Office a ovladač Kofax VRS (s podporou AIPE)

 

 

Skener Canon imageFORMULA DR-M1060

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: