!!! Tipy na vánoční dárky od Canonu !!! - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

!!! Tipy na vánoční dárky od Canonu !!!

PowerShot G7 X

10. prosince 2015, 08.33 | Už máte vybráno, čím své blízké potěšíte pod stromečkem? Mezi produkty značky Canon najdete inspiraci pro každého, kdo chce zachycovat unikátní momenty života kolem sebe za každé situace.

 Netradiční dárky pro své blízké, například fotoobraz, můžete nechat vytisknout i v Canon Centru digitálních a tiskových služeb.

 

Canon PowerShot SX610 HS - zachyťte nezapomenutelné, ať jste kdekoli 
S fotoaparátem Canon PowerShot SX610 HS mohou uživatelé ve skvělé kvalitě zaznamenat prakticky cokoli. Disponuje 18násobným optickým zoomem a je tak ideální pro maximální přiblížení k objektům, které jsou při focení velmi obtížně dostupné. Navíc se může pochlubit funkcí automatického zoomu, která výrazně zjednodušuje pořízení obtížných záběrů. Tato funkce nastavuje zoom podle automaticky zjištěného počtu osob v záběru a výsledný snímek má tak vždy optimální velikost. Díky technologii inteligentního IS jsou všechny fotografie ostré a čisté. Fotoaparát podporuje také Wi-Fi a NFC, uživatelé tak mohou obrázky i filmy v rozlišení Full HD okamžitě sdílet se svými tablety a chytrými telefony a stačí jim k tomu jen jeden jediný dotyk.

 

Canon PowerShot G16 - kompaktní fotoaparát pro znalce 
Canon PowerShot G16 je prvním fotoaparátem řady G, který disponuje Wi-Fi konektivitou a mimořádně rychlým automatickým zaostřováním. Je určený hlavně pro náročné uživatele. Mezi jeho hlavní přednosti patří neuvěřitelná rychlost snímání, výborné rozlišení i při nedostatku světla a velmi kvalitní zpracování těla fotoaparátu. Podporuje rovněž formát RAW, natáčí videa ve Full HD kvalitě a nechybí ani Wi-Fi konektivita. Kreativním fotografům nabízí možnosti různých režimů - s režimem Hvězda lze pořídit nádherné snímky noční oblohy, stopy hvězd nebo časosběrné filmy, režim HDR umožňuje zachycení scén s vysokým kontrastem i bez stativu, s funkcí rozostření pozadí zase dosáhnete nádherného rozostření jako u zrcadlovky.

 

Canon PowerShot G7 X - nekompromisní výkon v každé situaci 
Canon PowerShot G7 X zaujme všechny, kteří vyžadují nekompromisní kvalitu obrazu, pokročilé ovládání a působivou rychlost, to vše v lehkém kompaktním balení. Fotoaparát patří mezi úzkou skupinu nejmodernějších přístrojů, s velkým palcovým CMOS snímačem, a i proto vyniká také při špatných světelných podmínkách. Je určený pro všechny fotografy, kteří berou fotografování vážně a chtějí pořídit perfektní snímek v každé situaci. Fotografování usnadňuje i velký výklopný dotykový displej a možnost automatického zaostřování přímo na displeji. Samozřejmostí je podpora Wi-Fi, NFC a formátu RAW. Začínající filmaři naplno využijí všechny funkce, které jim tento fotoaparát nabízí, včetně Full HD rozlišení a stabilizátoru obrazu.

 

Canon EOS 1200D - díky EOS průvodci využijete každou příležitost 
Fotoaparát Canon EOS 1200D představuje vstupní bránu do světa digitálních zrcadlovek. Ocení jej začínající uživatelé, kteří chtějí dosáhnout působivých výsledků bez ohledu na úroveň svých dovedností a předchozích zkušeností. Zrcadlovka spojuje prvotřídní zobrazovací systém s řadou intuitivních a snadno využitelných ovládacích prvků a automatických snímacích režimů. Mezi klíčové vlastnosti modelu patří aplikace EOS průvodce, která spolu s přehlednou příručkou pro začínající uživatele umožňuje snadné seznámení s rozložením jednotlivých ovládacích prvků. Součástí jsou také snadno použitelné funkce Scene Intelligent Auto nebo Video Snapshot, využít lze ovšem i kreativní filtry, které se postarají o vysokou kvalitu fotografií a filmů.

 

Canon EOS 70D - skvělé výsledky i ve ztížených podmínkách 
Špičková digitální zrcadlovka Canon EOS 70D, která využívá 20,2 MPx snímač velikosti APS-C a výkonný obrazový procesor DIGIC 5+, zachytí s nevídaným umem sváteční okamžiky nejen v podobě fotografií, ale také filmů v rozlišení Full HD. Vysoká rychlost snímání až 7 snímků za sekundu a devatenáctibodový systém automatického zaostřování určitě ocení nejen ti, kteří rádi fotí svět v pohybu. Výborná citlivost snímače umožňuje pořízení kvalitních snímků z ruky bez použití blesku i při velmi špatném osvětlení. Díky kompatibilitě s mnoha desítkami výměnných objektivů 
EF/EF-S můžete vyfotit opravdu kvalitně i ty nejnáročnější scény. Ať už jím obdarujete pokročilého amatéra nebo profesionála, Canon EOS 70D pod stromečkem potěší každého fotografa, který umí ocenit výhody digitálních zrcadlovek.

 

Do konce ledna lze také u vybraných produktů část peněz získat zpět v rámci akce Cashback. Více informací na http://www.canon.cz/zimnicashback.

 

 

Zdroj: canon.cz

 

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/consumer_news/news/xmas-tips-2015.aspx

PowerShot SX610 HS

Canon PowerShot G16

Tématické zařazení:

 » Články  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: