Panasonic představuje dálkově ovládanou kameru se snadnou obsluhou - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Panasonic představuje dálkově ovládanou kameru se snadnou obsluhou

14. prosince 2014, 13.06 | Společnost Panasonic na trh uvedla novou kameru s dálkovým ovládáním s mnoha funkcemi, díky kterým je ideální pro přednášky, konference a zábavní průmysl.

Je vybavena nově vyvinutým MOS snímačem typu 1/2.3 a procesorem digitálního signálu pro vysokou citlivost a rozlišení. Model AW-HE40 umožňuje jednoduchou instalaci a provoz.

 

Kromě 30x optického zoomu je kamera vybavena i digitálním zoomem, což znamená, že s ní lze dosáhnout až 40x zoomu, přičemž zůstane zachováno vysoké rozlišení, a to díky technologii Super Resolution.

 

Noční režim kamery umožňuje zaznamenat obraz za zhoršených světelných podmínek a model AW-HE40 lze nastavit na noční režim automaticky v závislosti na okolních světelných podmínkách.

 

Hana Grůzová, Marketing Manager společnosti Panasonic, říká:Tato nová kamera s dálkovým ovládáním je hvězdou v mnoha způsobech využití, za což vděčí svému vysoce výkonnému zoomu, širokému zornému úhlu a skvělé reprodukci barev."

 

Instalace je velmi snadná zásluhou připojení jedním kabelem s napájením přes Ethernet. Kameru tak lze dálkově ovládat prostřednictvím PC, Macu, tabletu nebo chytrého telefonu.

 

Tato kamera s tichým provozem a zabudovanou funkcí otáčení a naklánění je schopna se ve vodorovné rovině otočit až o ±175° rychlostí 90° za pouhou sekundu, což umožňuje rychlé ovládání.

 

Model AW-HE40 bude k dispozici ve dvou různých verzích a barvách. Model AW-HE40H nabízí konektivitu přes rozhraní HDMI a model AW-HE40S obrazový výstup v kvalitě HD-SDI. Obě kamery budou k dispozici v perleťově bílé a kovově černé barvě.

 

Další informace o řadě kamer Panasonic s dálkovým ovládáním naleznete na webových stránkách: http://business.panasonic.co.uk/professional-camera/

 

 

Zdroj: http://business.panasonic.co.uk/professional-camera/

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: