FOTOLAB Můj fotosvět – léto 2013 ve znamení novinek - Tipy a triky - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Tipy a triky

FOTOLAB Můj fotosvět – léto 2013 ve znamení novinek

11. července 2013, 14.24 | FOTOLAB svůj profesionální objednávkový program Můj fotosvět pro každého neustále vylepšuje. Jeho nejnovější verzi můžete využít právě nyní, během letošního léta. Zachovány zůstávají pouze velmi skromné požadavky programu na váš počítač a možnost stažení zdarma.

 

Plná verze objednávkového programu FOTOLAB Můj fotosvět obsahuje všechna dostupná rozšíření a grafické podklady k dárkovým předmětům. Stáhnout zdarma je možno verze pro OS Windows (podporuje XP, Vista, Win7 i Win8), Mac OS i Linux. FOTOLAB Můj fotosvět můžete bez problémů spustit na každé dnešní počítačové stanici nebo na jakémkoli přenosném počítači. A stejně jako u předešlých verzí programu, i u té nejnovější FOTOLAB doporučuje před instalací smazat verzi starou.

 

Novinky v programu FOTOLAB Můj fotosvět:

• nové jednodušší rozhraní

• nové šablony, designy, layouty, pasparty

• mnoho nových formátů na fotografií na plátno

• nové typy blahopřání ve vysokém lesku

• CEWE FOTOKNIHA XXL panorama na fotopapír

• foto na hliníkové podložce – přímý tisk

• foto za akrylovým sklem – přímý tisk

• možnost vkládání 3D fotografií do CEWE FOTOKNIHY

• CEWE FOTOKNIHA s QR kódem a videem

 

Všechny novinky si můžete prohlédnout na webu Fotolab.cz/novinky.

 

FOTOLAB - nový objednávkový program

 

Zde si můžete novou verzi programu FOTOLAB Můj fotosvět na objednání fotoslužeb volně stáhnout.

 

3D FOTO

 

Pokud máte fotoaparát, který dokáže pořídit snímky ve 3D formátu, můžete fotografie s prostorovým efektem v podobě tzv. anaglyfů umístit do své CEWE FOTOKNIHY, anebo vytvořit speciální CEWE FOTOKNIHU ze samých anaglyfů. Anaglyfy si můžete také vytvořit pomocí některých editačních programů. Tyto obrázky se poté prohlížejí pomocí 3D, respektive anaglyfických brýlí s azurovou a purpurovou průhlednou fólií. Jsou k dostání papírové, ty dokonce jako součást některých programů, anebo odolnější plastové.

 

video v CEWE FOTOKNIZE

 

Video v CEWE FOTOKNIZE

 

Aplikace umožňuje snadné vložení videoklipu s možností snadného přehrání v tabletu nebo chytrém mobilním telefonu. Vaše video se tak stane součástí vaší CEWE FOTOKNIHY. Novinku FOTOLAB zavedl, neboť stále více lidí svým smartphonem nebo fotoaparátem pořizuje krátká videa. Výhodou je snadné a rychlé vložení těchto klipů na požadované místo v CEWE FOTOKNIZE. Videa lze díky jedinečnému QR kódu přehrát kdykoli a kdekoli na smartphonu nebo tabletu. Uživatel má dvě možná řešení, jak video ve své CEWE FOTOKNIZE zobrazí: buď se rozhodne pro jednu titulní fotografii, nebo si vyberete filmový pás s maximálně šesti políčky.

 

FOTOLAB automaticky vygeneruje váš jedinečný QR kód a jeho prostřednictvím můžete video přehrát. Kód vám program sám vygeneruje. Fotoaparátem svého smartphonu či tabletu načtěte QR kód a vzápětí si můžete video na smartphonu či tabletu přehrát. Jen musíte mít čtečku QR kódů, aplikaci QR-Code Reader. Ta je ke stažení zdarma na Google Play Store nebo App Store.

 

Na stránku video via QR kód v CEWE FOTOKNIZE můžete přejít zde, nebo kliknutím na ilustraci.

 

FOTOLAB ImagingSolutions

 

Mobilní aplikace CEWE FOTOSVĚT

 

FOTOLAB také spustil novou verzi mobilní aplikace CEWE FOTOSVĚT, díky které si můžete ve svém chytrém telefonu nebo tabletu jednoduše vytvořit a rovnou objednat CEWE FOTOKNIHU, CEWE FOTOGRAFIE a originální pohlednice, které aplikace odešle na vámi uvedené korespondenční adresy. Takže třeba ležíte u moře, plujete lodí podél nádherného pobřeží nebo pozorujete Londýn ze Střepu, pořídíte fotografii, třeba přímo tabletem nebo chytrým mobilním telefonem, na kterém máte mobilní aplikaci CEWE Fotosvět nainstalovanou, upravíte ji jako pohlednici, přidáte pár vtipných slov a pozdravů a rozešlete svým blízkým, kamarádům, spolužákům.

 

Mobilní aplikace CEWE FOTOSVĚT je v současné době k dispozici pro tablety a chytré mobilní telefony s operačním systémem Android. Pro iOS bude k dispozici od 1. srpna letošního roku.

 

Odkaz ke stažení mobilní aplikace CEWE Fotosvět do svého smartphonu nebo tabletu je zde.

 

Mobilní aplikace CEWE Fotosvět a QR kódy

 

QR kódy jsou jedním z propojujících prvků různých oblastí se světem mobilních telefonů a tabletů. Můžete využít QR generátor a vytvořit si svůj QR kód a ten pak použít na vizitky, kalendáře, podložky pod myši a jiné předměty. Do QR kódu „schováte“ svůj text nebo online odkaz. A ta či ten, komu jej pošlete, anebo vy sami, si přes mobilní telefon nebo tablet přehrajete nebo prohlédnete to, co je v QR kódu „ukryto“. QR generátor i aplikace QR čtečka jsou zdarma.

 

Jak funguje generátor pro vytvoření QR kódu? Vložíte text nebo URL odkaz do připraveného políčka a kliknete na volbu "Generovat kód". Zobrazí se vám náhled QR kódu a vy jej kliknutím na "Uložit kód" uložíte ve větší velikosti do počítače. Ve třetím kroku máte tipy na produkty, kam QR kód můžete umístit, tedy třeba na tričko, plátno, kalendář, podložku pod myš, hrnek. 

 

FOTOLAB - QR kód

 

Zde můžete přejít přímo na stránku Fotolab.cz/QR-kódy-na-fotoprodukty.

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Tipy a triky  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: