NEC Display Solutions přichází s Ultra High Definition displejem pro nejnáročnější profesionální aplikace - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

NEC Display Solutions přichází s Ultra High Definition displejem pro nejnáročnější profesionální aplikace

4K Ultra High Definition

24. listopadu 2014, 10.40 | MultiSync® 4K UHD displej přináší spojení detailu, kompletního přehledu obrazu a referenční reprodukci barev v profesionálním displeji.

NEC Display Solutions Europe přichází s profesionálním 4K Ultra High Definition (UHD) desktop displejem NEC MultiSync® PA322UHD, který představuje nekompromisní kvalitu obrazu. Je tak vhodným řešením pro všechny kreativní profesionály, designéry, fotografy, CAD-CAM aplikace, video editace, finanční sektor, oblast přesného strojírenství, lékařského zobrazení nebo také pro použití v médiích, průmyslových aplikacích a profesionální vizualizaci.

 

Díky rozlišení 4K UHD (3840 x 2160) poskytuje 32" displej více vizuálního pracovního prostoru, "pixel-free" zobrazení, stejně jako přesné, konzistentní a kontrolované barvy, které zůstávají konstantní z různých úhlů pohledu. Neopomenutelnou výhodou je rovněž zachování jemných, ostrých kontur i po změně velikosti zobrazovaného obsahu.

 

Profesionální referenční 10-bitový IPS LCD panel s IGZO technologií a W-LED podsvitem nabízí široký barevný gamut s pokrytím 99% AdobeRGB, 14-bitovou programovatelnou LUT tabulku, 3D LUT tabulku a kontrolu rovnoměrnosti podsvitu. Poprvé bude, také na evropském trhu, s tímto displejem dodáván kalibrační software SpectraView II, aby byla zajištěna naprostá barevná přesnost.

 

Novinka navíc nabízí displej s prvotřídní ergonomií a vysokou flexibilitou konektivity díky osmi vstupům (2xDisplayPort, 2xDVI, 4xHDMI). Zdokonalená funkce Picture by Picture umožňuje současné zobrazení až 4 různých video vstupů, v různých konfiguracích.

 

Displej disponuje vestavěnými reproduktory a USB porty, s možností využití technologie DisplaySync Pro se snadným připojením webkamery, klávesnice, přenosných paměťových zařízení a dalších periférií. Rozšiřující slot na bázi OPS form factor umožňuje uživatelům upgrade možností displeje bez potřeby externích kabelů a dalších externích zařízení.  Do zmíněného slotu je možné instalovat například  1.5G HD-SDI nebo 3G HD-SDI OPS slot interface pro zajištění kompatibility s dalšími zařízeními v tomto standardu.

 

Kombinace LED podsvitu, recyklovatelných plastů a absence nebezpečných látek, stejně jako několik funkcí a senzorů pro úsporu energie zajišťují, že displej NEC PA322UHD je v souladu s NEC Green Vision a je šetrný k životnímu prostředí, jak jen to je možné.

 

 

Dostupnost, cena a záruka

NEC MultiSync® PA322UHD je dostupný od listopadu 2014.

Doporučená koncová cena je 74 800 Kč, bez DPH.

NEC Display Solutions Europe poskytuje na tento displej kompletní tříletou záruku, včetně podsvitu, systémem Door - to - Door.

 

 

4K Ultra High Definition

4K Ultra High Definition

4K Ultra High Definition

4K Ultra High Definition

4K Ultra High Definition

4K Ultra High Definition

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: