Jeden z nejžádanějších manažerských notebooků - Portégé Z30-B v Čechách - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Jeden z nejžádanějších manažerských notebooků - Portégé Z30-B v Čechách

Portégé Z30-B

3. listopadu 2015, 08.26 | Toshiba uvádí na český a slovenský trh poprvé model Portégé Z30-B s integrovaným LTE modemem. Hmotnost 1,2 kg a malé rozměry v kombinaci s vysokým výkonem a velmi odolným hořčíkovým provedením předurčují tento model pro práci na cestách. Integrace LTE modemu vhodně doplňuje přístroj s 13,3″ displejem a umožní jeho uživatelům být neustále online.

 

Toshiba Portégé Z30-B je na trhu s pátou generací procesorů Intel® CoreTM až po řadu Intel® CoreTM i7. Ty splňují podnikatelské nároky na mobilitu i výkon a umožňují dosáhnout výdrže na baterie až 17 hodin. Díky schopnosti multi-taskingu a pokročilým funkcím zabezpečení pro ochranu dat se hodí pro každý byznys. Firemní zákazníci také ocení dokovatelnost, přičemž dokovací stanice je společná pro všechny přístroje Tecra a Portégé. To umožňuje snadný upgrade technologického vybavení ve společnosti. Výhodou pro použití se stávajícími podnikovými systémy je také možnost volby operačního systému mezi předinstalovanými Windows® 7 Professional, dodanými Windows® 8.1 Pro či volbě upgrade na Windows® 10. 


Firemní data v bezpečí
Jedním z nejčastějších způsobů, jak přicházejí uživatelé o data, je mechanické poškození notebooku a potažmo pevného disku. Model Z30-B prošel testy odolnosti v nezávislém německém zkušebním institutu TÜV Rheinland®. Odolná konstrukce v kombinaci s použitím SSD disků mu propůjčuje na jeho hmotnost nebývalou mechanickou odolnost, kterou ověřil v praxi také Dan Přibáň na poslední cestě expedice Trabantem napříč kontinenty v Austrálii a Indonésii. 

Druhým nebezpečím číhající na citlivá firemní data je ztráta nebo odcizení přístroje. Pro tyto případy je v modelu Portégé Z30-B integrován vlastní BIOS, TPM čip, čtečka Smart karet a data na SSD disku jsou plně šifrována. To vše umožňuje zabránit zneužití dat ze ztraceného počítače. 

Mimořádné záruční podmínky
Díky nezávislému testování odolnosti a kontrole kvality výroby tohoto modelu ve vlastní továrně nabízí Toshiba k Portégé Z30-B v ČR mimořádné záruky. Již v základu je nyní poskytována 3letá onsite záruka s odezvou do druhého pracovního dne, se kterou dostává zákazník opravu přímo u sebe. Kromě toho je na tyto notebooky poskytována roční Záruka spolehlivosti (Reliability guarantee). Pokud notebook vypoví službu během jejího trvání výrobní vadou, získá zákazník kromě záruční opravy také celou pořizovací cenu zpět1 . 

Na náš trh se nyní dostávají tři konfigurace Portégé Z30-B s LTE modemem. Všechny jsou osazeny matným Full HD displejem s úhlopříčkou 33,8 cm (13,3″), kompletní sadou portů v plné velikosti včetně tří USB 3.0, čtečkou paměťových karet a Smart karet, síťovým rozhraním RJ-45 a zmíněným dokovacím konektorem. Varianty zahrnují procesory Intel® CoreTM i5 a Intel® CoreTM i7 s operační pamětí 8 či 16 GB a rychlé SSD disky s kapacitou 256 a 512 GB. Jejich doporučené koncové ceny včetně DPH jsou stanoveny od 40 990 Kč (1 489 €) za model Z30-B-12F. 

 

Zdroj: toshiba-czech.com

 

 

Zdroj: http://www.toshiba-czech.com/press/releases/Portege-Z30-B_LTE/

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: