Samsung prodal již přes milion prohnutých monitorů - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung prodal již přes milion prohnutých monitorů

Samsung SD590C

18. dubna 2016, 09.07 | Překonáním milionového milníku posiluje Samsung svou pozici globálního lídra v oblasti prohnutých monitorů. Samsung prodal již více než jeden milion prohnutých monitorů po

celém světě. Prvním byl 27palcový LED monitor SD590C s poloměrem zakřivení 4000R, který společnost představila v září 2014. Od té doby se portfolio neustále rozrůstá. Samsung tak v současné době pokrývá více než 85 % veškerých globálních prodejů prohnutých monitorů.

 

Prohnuté monitory Samsung jsou navrženy tak, aby odpovídaly přirozenému tvaru lidského oka. Pozorovací vzdálenost je tak stejná ke středu i ke krajům, což vytváří pohodlnější a více pohlcující zážitek při sledování i po delší dobu. V kombinaci s mimořádně širokým pozorovacím úhlem a vylepšeným kontrastním poměrem jsou tyto prohnuté displeje ideální pro hráče a uživatele, kteří hledají realistický obraz bez rozptýlení. A právě rostoucí poptávku v tomto segmentu dokázal Samsung zúročit (mnozí zákazníci využívají při hraní her nebo prohlížení obsahu i několik monitorů).

 

„Od uvedení našeho prvního prohnutého monitoru v roce 2014 pozorujeme, jak se tato technologie postupně stává průmyslovým standardem, který milovníci her a zábavy očekávají," řekl Seog-gi Kim, senior viceprezident divize Visual Display, Samsung Electronics, a dodal: „S tím, jak prohnuté monitory nabývají na popularitě, stále vylepšujeme jejich design a vlastnosti. Snažíme se také přicházet s novými nápady, jak uživateli nabídnout více pohodlí a zároveň jej vtáhnout do děje. Máme radost, že jsme dosáhli jednoho milionu prodaných prohnutých monitorů a těšíme se na další technologické inovace, které poskytneme v nadcházejících letech."

 

Každý nový model prohnutých monitorů Samsung se vyznačuje ostřejším úhlem zakřivení. Stále je však zachován jejich elegantní a stylový design. V lednu 2015 Samsung uvedl na trh svůj druhý prohnutý monitor - 34palcový SE790C s poloměrem zakřivení 3000R. Nejnovější modely CF591 (27 palců) a CF390 (23,5 a 27 palců) dále rozšiřují vizuální možnosti s prvotřídním zakřivením 1800R.

 

 

Zdroj: samsung.com

 

 

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/samsung-has-sold-already-over-million-curved-monitors

Samsung SD590C

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: