Samsung a AccorHotels Group uzavřely partnerství - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung a AccorHotels Group uzavřely partnerství

19. listopadu 2015, 08.50 | Samsung jako preferovaný dodavatel vybaví hotelový řetězec AccorHotels svými SMART Hospitality technologiemi včetně UHD displejů.

 

Společnosti Samsung Electronics Co., Ltd a AccorHotels Group, přední světový hotelový řetězec, oznámily partnerství, v jehož rámci bude Samsung preferovaným dodavatelem zobrazovacích technologií SMART Hospitality Display pro hotely řetězce v 92 zemích po celém světě.  

 

„Jsme nadšeni ze spolupráce s AccorHotels. Díky ní máme možnost změnit hotelové zážitky hostů a poskytnout naše inovativní řešení ještě většímu počtu zákazníků po celém světě," řekl Seog-gi Kim, senior viceprezident týmu Enterprise Business divize Visual Display společnosti Samsung Electronics. „Naše řešení pro hotely a pohostinství umožňuje nabízet prvotřídní servis a vybavení hotelových pokojů, které je lépe odliší a posílí jejich značku v očích zákazníků v tomto vysoce konkurenčním prostředí."

 

„Nabízet prvotřídní služby našim zákazníkům, ať už cestují pracovně, nebo ve volném čase s rodinou, je pro AccorHotels zásadním závazkem. Svým hostům se snažíme vyhovět v jakémkoli požadavku a zejména oblast technologií a konektivity je pro nás nesmírně důležitá," řekl Vivek Badrinath, náměstek generálního ředitele AccorHotels. „Partnerství se společností Samsung Electronics, lídrem v oblasti digitálních displejů, tento závazek podtrhuje a pomáhá nám, abychom se odlišili nabídkou výjimečných technologických produktů a služeb, které si naši zákazníci mohou užívat před, během i po skončení pobytu."

 

V hotelích společnosti AccorHotels si hosté budou moci užít UHD displeje na pokojích i ve společných prostorách, včetně lobby, barů a restaurací. Tento technologický upgrade poskytne zaměstnancům  all-in- one nástroje a rozšíří možnosti, jak hostům zprostředkovat výjimečný zážitek.  

 

Partnerství také umožňuje všem hotelům v řetězci, včetně Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure a globálních značek Ibis, přístup k řadě intuitivních a prémiových hotelových řešení, např. k technologii Samsung LYNK Hospitality Management, která vytváří pohodlnější a příjemnější zážitek pro hosty díky domácí automatizaci. Prostřednictvím platformy LYNK Hospitality Management mají hosté i personál větší kontrolu nad různými aspekty hotelu a prostředí pokoje, od osvětlení a spotřeby energie po osobní služby a řízení podnikového procesu. Kromě toho usnadní partnerství implementaci bezdrátového cloudového řešení tisku a zajistí digitální obsah včetně videí na vyžádání (video-on-demand) a streamingových platforem.   

 

AccorHotels a Samsung v rámci dohody o preferovaném dodavateli představí moderní a technologicky propojené hotelové projekty po celém světě. Obě společnosti již nyní zveřejnily své plány postavit experimentální hotel v jihokorejském Soulu, který hostům nabídne interaktivnější zážitek prostřednictvím nejmodernějších technologií a multi-point konektivity.  

 

 

Zdroj: samsung.com/

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/companies-samsung-eletronics-and-accorhotels-concluded-a-strategic-partnership

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: