HP uvádí zbrusu nové tiskárny HP OfficeJet Pro - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

HP uvádí zbrusu nové tiskárny HP OfficeJet Pro

9. května 2019, 21.15 | Chytrá řešení a nástroje, které malým firmám ušetří čas. Společnost HP Inc. představila novou řadu chytrých tiskáren navržených speciálně pro malé firmy. Nové portfolio HP OfficeJet Pro přináší výrazně inteligentnější řešení a vytříbený design, neztratilo přitom nic z výkonu a spolehlivosti typických pro tiskárny HP. Oproti předchozí generaci jsou navíc nové modely o 39 % menší2.

„Tuto řadu jsme navrhli speciálně pro majitele malých firem, v jejichž silách už není pracovat ještě tvrději, ačkoliv je k tomu neustále nutí fakt, že jejich finance, živobytí a duševní rovnováha jsou velmi úzce spojeny s jejich podnikáním," řekl Robert Šárik, produktový manažer, HP. „Podle více než poloviny z nich se při tom neobejdou bez tiskárny3 - nyní jsme technologii tiskáren HP OfficeJet Pro povýšili na úroveň jejich partnera, který jim pomůže šetřit čas a „mozkovou kapacitu", aby se mohli více soustředit na rozvoj svého podnikání."

 

Řada HP OfficeJet Pro nabídne:

 

    • Zbytečné kroky při opakovaných úlohách zmizí díky tzv. Smart Tasks, neboli Inteligentním úlohám (součást aplikace HP Smart), prvnímu mobilnímu řešení v této třídě, které automatizuje skenovací úlohy4. Uživateli pomůže organizovat dokumenty o 50 % rychleji5 a umožní automatický oboustranný tisk a pokročilé skenování do cloudu, emailu i jinam jenom na poklepání, a dokonce i tvorbu editovatelných, prohledávatelných dokumentů na telefonu nebo tiskárně6.
  • Svobodu pohybu při práci
    • Při práci s dokumenty už nikdy nemusíte sedět přikovaní ke stolu. Umožní to snadný tisk, skenování a kopírování přímo z telefonu prostřednictvím HP Smart7, nejlepší mobilní aplikace pro tisk ve své třídě.
  • Posílené zabezpečení, spolehlivé připojení
    • Nová řada tiskáren nabídne nejlepší zabezpečení ve své třídě1, které uživateli pomůže ochránit jeho soukromí a udržet si kontrolu. Bezproblémové připojení zaručí Wi-Fi se schopností samoopravy8, díky které se tiskárna po výpadku Wi-Fi sama opětovně připojí do sítě a připraví k použití.
  • Udržitelnost na prvním místě
    • Nový hardware je navržen tak, aby minimalizoval použití elektrické energie, papír pochází ze zodpovědných zdrojů a inkoustové kazety se snadno recyklují9.
    • Řada 9000 je vyrobena z recyklovaných tiskáren a další elektroniky - více než 10 % hmotnosti použitého plastu.
  • Praktičnost v detailu
    • Jednoduché sejmutí dokumentů ze snímací plochy skeneru zaručí výsuvné sklo (pouze u řady 9000).
    • Nový chytrý výstupní zásobník s kapacitou 250 listů zabraňuje vysypání papíru, pokud je plný (pouze řada 9025).

 

 

V létě přibudou i nové laserové tiskárny

 

HP představilo také nejnovější portfolio laserových tiskáren včetně řad HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser a HP Color Laser MFP, nejmenší barevné laserové tiskárny ve své třídě na světě. Tiskárny HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 a HP Color Laser MFP 170 budou v České republice dostupné od 1. července.

 

Tato nová série tiskáren představuje dostupná tisková řešení, která se skvěle přizpůsobí pracovnímu stylu malých firem. Navržena byla pro bezproblémový tisk, který zlepší produktivitu a efektivitu a zaneprázdněným podnikatelům ušetří cenný čas.

 

Cena a dostupnost

Řada HP OfficeJet Pro 9000 (modely 9013 a 9023) bude již od května dostupná u partnerů HP, od 4 499 Kč.

Model HP OfficeJet Pro 8013 bude k dostání u partnerů HP od července za cenu od 2 499 Kč, HP OfficeJet Pro 8023 o měsíc dříve od 2 999 Kč.

 

 

Zdroj: HP

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: