HP Inc. představuje nejmenší multifunkční tiskárny - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

HP Inc. představuje nejmenší multifunkční tiskárny

DeskJet All-in-One

14. června 2016, 10.18 | Vylepšená řada tiskáren HP DeskJet přináší stylový design a intuitivní tisk z mobilních zařízení.
Společnost HP Inc. dnes představila novou generaci multifunkční tiskárny DeskJet All-in-One (AiO), která je ideálním zařízením pro zákazníky, kteří chtějí být za všech okolností online.

Nové tiskárny HP DeskJet Ink Advantage 3775 a DeskJet InkAdvantage 3785 mají poloviční velikost oproti ostatním inkoustovým all-in-one tiskárnám své třídy. Zároveň nabízí kombinaci tiskárny, skeneru a kopírky s velkým množstvím funkcí a snadným ovládáním.

 

Řada DeskJet, která byla nedávno magazínem TIME ohodnocena jako jedno z 50 nejvlivnějších zařízení všech dob, ve své nové generaci nenabízí pouze menší rozměry, ale rozjasňuje pracovní prostor díky široké paletě barevných možností, jakými jsou Electric Blue a Sea Grass Green nebo Polished Stone. Další barevné kombinace budou dostupné před Vánoci.

 

 

Nastavení a tisk přímo z mobilního zařízení ještě nikdy nebylo tak jednoduché, jako s novou aplikací HP All-in-One Remote. Aplikace je zdarma ke stažení a zpřístupňuje všechny hlavní funkce tiskárny, jako například tisk, kopírování a skenování z většiny smartphonů a tabletů využívajících systémy AppleTM, AndroidTM a Windows®. Použitím funkce Wi-Fi Direct zákazníci mohou tisknout ze svého mobilního zařízení a obsluhovat tiskárnu i bez připojení k síti.

 

Zákazníci mohou tisknout, sdílet a upravovat své fotografie z Facebooku, Instagramu a Flickru nebo přímo z fotoaparátu za použití bezplatné aplikace HP Social Media Snapshot. HP také nabízí nalepovací fotopapíry formátu 4x5 připravené pro použití v kombinaci s aplikací Social Media Snapshot a jsou ideální pro vyzdobení pokoje, šatny nebo pro sdílení s rodinou a přáteli. Využitím služby HP Printbot mohou uživatelé Facebook Messengeru tisknout konverzaci a její obsah přímo z Messengeru. Kromě snadného tisku fotografií a dokumentů umožňuje bot přidávat tiskárny, přístup a tisk z historie a rovněž objednávku spotřebního materiálu.

 

 

V České Republice budou tiskárny dostupné v období mezi zářím a říjnem.

 

Zdroj: HP

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: