Canon imagePRESS C10010VP posouvá standardy archového tisku - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Canon imagePRESS C10010VP posouvá standardy archového tisku

3. září 2020, 18.40 | Dokonalé může být ještě dokonalejší, říká společnost Canon a jako důkaz nabízí novou řadu imagePRESS C10010VP. Přírůstek do oblíbené rodiny digitálních produkčních tiskových řešení staví na osvědčené a

technologicky spolehlivé platformě, ale přidává navíc zdokonalenou automatizaci a rozšířené možnosti použitelné 

palety médií. Nová řada imagePRESS C10010VP proto nastavuje nové standardy produktivity, variability využití i nekompromisní kvality. Je tím pravým řešením pro prostředí s velkými ambicemi. Nabízí totiž nejen větší objemy, širší škálu aplikací, ale i lepší kvalitu a vyšší ziskový potenciál.

 

Díky vysokorychlostnímu archovému tisku zvládnou poskytovatelé produkčního tisku každý den plnit i ty nejnáročnější zakázky bez nutnosti přerušení. Naplno mohou využít maximální produktivity se dvěma novými modely, které nabízejí rychlosti tisku až 90 str./min (imagePRESS C9010VP) a 100 str./min (imagePRESS C10010VP). Zakázky díky nim dokáží odbavit tak rychle, jak je to jen fyzicky možné.

 

Toto vysoce výkonné digitální archové řešení nabízí automatický zakázkový tisk, který vyžaduje mnohem méně manuálních zásahů a přináší tak mnohem vyšší efektivitu produkce. Přichází s pokročilými vlastnostmi, mezi nimiž je ultrazvuková detekce dvojitě podaného papíru, aktivní registrace papíru a inline spektroskopický senzor (ILS) pro zachování barevnosti každé stránky.

Duální fixační jednotka zajišťuje maximální produktivitu i při použití různých médií s rozdílnou gramáží a texturou v jedné tiskové úloze. Volitelný vysokokapacitní stohovač je navíc možné vyprázdnit nebo naplnit i během tisku, takže lze tisknout opravdu celých 24 hodin denně.

 

Dále je možné tiskárnu rozšířit o podavač dlouhých formátů, díky kterému zařízení zvládne automatický duplexní tisk na média s délkou až 762 mm. Kapacita jednotky Canon POD Deck XL pro prodloužené formáty je až 1000 listů, externí podavač BDT VX 370 s unikátní technologií „tornádového“ podávání papíru má kapacitu až 5 000 prodloužených archů do délky 762 mm. Uživatel si tak může být naprosto jist, že tiskárna snadno vyprodukuje i ty nejvyšší objemy.

 

S pomocí nových modelů imagePRESS C10010VP a imagePRESS C9010VP mohou dodavatelé produkčního tisku rozšířit svou nabídku také o produkty s vysokou přidanou hodnotu. Díky podpoře syntetických médií dokáží nově oslovit i zákazníky, kteří vyžadují trvanlivější či vodě odolné aplikace. Tisknout je možné na média o délce až 1300 mm, což otevírá prostor pro další rozšíření spektra nabízených reklamních materiálů. Gramáž použitelných tiskových médií sahá od 60 do 400 g/m2 s podporou strukturovaného papíru. Díky CV toneru, větší univerzálnosti tiskových médií a širším možnostem dokončování nové modely nabízejí vysoce kreativní využití pro zákazníky. A vysoká přidaná hodnota zase znamená pro dodavatele tiskových řešení potenciál pro vyšší marže.

 

Pro imagePRESS nepředstavuje kvalita žádný problém. Díky inovativní technologii R-VCSEL, nastavení barev Multi-D.A.T. a univerzálním tiskovým rastrům garantuje schopnost nabídnout rozmanité spektrum vysoce kvalitních aplikací, od jídelníčků po obaly a od knih po bannery s dlouhým formátem. Unikátní struktura CV toneru nabízí špičkovou trvanlivost a vyšší účinnost přenosu obrazu na papír, která se zúročí v ještě větší preciznosti při tisku textu i snímků na každé stránce každé zakázky.

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: