Xperia™ Z3+ tenčí, lehčí, rychlejší - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Xperia™ Z3+ tenčí, lehčí, rychlejší

Xperia™ Z3+

17. července 2015, 08.40 | Náš nejlepší smartphone se systémem Android, nyní ještě dokonalejší
Objevte nový význam slova „tenký“
Xperia Z3+ má tloušťku pouhých 6,9 mm a v ruce je neuvěřitelně lehký. Vlastně kdyby nebylo tak příjemné se na něj dívat, skoro byste mohli zapomenout, že ho držíte v ruce.

Nerozhází ho žádná předpověď

Xperia Z3+ naplno využívá naši proslulou vodotěsnou* konstrukci, můžete se tedy postavit každému dnu čelem - ať už je jakýkoli. Hodnocení třídy krytí IP65/IP68 znamená, že ani nejhorší liják není žádný problém. Stejně jako písek, rozlitá káva nebo náhodný pád do umyvadla.

 

Nastavení pro dokonalé fotografie. Pro každý záběr

 

Fotoaparát smartphonu Xperia Z3+ exceluje i tam, kde ostatní smartphony selhávají. Ve špatně osvětlených místnostech, v noci nebo třeba v protisvětle. S těmi nejlepšími fotografickými technologiemi Sony budou vaše snímky ostré a čisté, ať jste kdekoli.

 

Fotoaparát s rozlišením 20,7 megapixelů pořizuje dokonale ostré snímky, na kterých nechybí jemné detaily.

 

Snímač Exmor RSTM pro mobilní zařízení je větší než u většiny ostatních smartphonů a má proto lepší vlastnosti při slabém osvětlení.

 

Xperia Z3+ má vysokou citlivost ISO, což zněmená, že je velmi citlivý na světlo a dokáže pořídit snímky, i když není osvětlení ideální.

 

Důkazem jsou samotné fotografie

Co vám mohou přinést nejlepší technologie Sony Cyber-shot a 20,7MP fotoaparát? Přesvědčte se sami. Na stránce Fotografování se smartphonem Xperia se můžete podívat na ty nejlepší snímky.

 

Laťka pro selfie je opět o něco výš

Přední širokoúhlý fotoaparát smartphonu Xperia Z3+ jsme doplnili některými z nejpokročilejších fotografických technologií, jako jsou funkce Super auto a SteadyShot s inteligentním aktivním režimem. Výsledkem jsou dokonale ostré selfie, stabilní videa i z předního fotoaparátu a skupinová selfie, do kterých se vejdou všichni zúčastnění.


Dva dny všeho, co máte rádi

Navigace v noci, celonoční sledování oblíbeného seriálu nebo přeskočení nočního nabíjení po náročném večírku. Neuvěřitelná výdrž baterie smartphonu Xperia Z3+ vám umožní dva dny běžného používání, což znamená, že na každé nabití toho zvládnete více.

 

Když rychlé už není dost rychlé

Tento smartphone se systémem Android obsahuje ten nejvýkonnější procesor pro mobilní telefony pro špičkovou rychlost a výkon bez čekání.

 

Větší svaly pro váš smartphone

64bitový osmijádrový procesor Qualcomm® SnapdragonTM 810 s integrovanou podporou sítí LTE dává tomuto smartphonu křídla.

 

S rychlým připojením už si nemusíte hrát na čekanou

Nejnovější komunikační technologie, které Xperia Z3+ nabízí, zrychlí přenos dat přes Wi-Fi až o 50 %. Přenosy souborů a streamování médií budou rychlejší a plynulejší než kdy dříve.

 

Zdroj: sonymobile.com

Zdroj: http://www.sonymobile.com/cz/products/phones/xperia-z3-plus/?utm_source=sel&utm_medium=email&utm_campaign=z3plus_newsletter&utm_content=&cid=DM9001&bid=310350506&src=eml&resp_id=8837541&ccid=4728017000016016

Xperia™ Z3+

Xperia™ Z3+

Xperia™ Z3+

Xperia™ Z3+

Xperia™ Z3+

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: