Vánoce se Samsungem: Prohnutá TV za placatou cenu - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Vánoce se Samsungem: Prohnutá TV za placatou cenu

Samsung SUHD

23. října 2015, 08.32 | Samsung pro zákazníky přichystal vánoční kampaň, během které při nákupu prohnutého televizoru získají až 5 000 Kč zpět. Akce probíhá od 19. října do 24. prosince.

 

 

Pod heslem „Prohnutá TV za placatou cenu" spouští od dnešního dne společnost Samsung jedinečné zvýhodnění na nákup prohnutých televizorů. Zákazníci, kteří si v období od 19. října do 24. prosince letošního roku zakoupí vybrané modely prohnutých televizorů, mohou svůj nákup zaregistrovat na www.samsung-bonus.eu a získat až 5 000 Kč zpět. Cílem kampaně je zpřístupnit kvalitní zážitek z pohlcujícího obrazu co nejširšímu publiku.

 

K získání slevy stačí registraci provést do 14 dní po nákupu a nejdéle do 24. prosince 2015. Je potřeba vyplnit výrobní číslo zakoupeného přístroje a nahrát účtenku. Samsung následně zákazníkovi zašle příslušnou částku na jeho účet, nebo složenkou. 

 

Zvýhodnění se vztahuje na vybrané modely UHD a Full HD televizorů. Plochý obraz ožívá díky technologii Auto Depth Enhance, která dokáže zprostředkovat větší pocit hloubky použitím různých úrovní vylepšení kontrastu na různé oblasti a objekty na obrazovce. Modely UHD TV pak nabízejí 4krát vyšší rozlišení obrazu než Full HD a díky funkci Upscaling zároveň zvyšují kvalitu obsahu v nižším rozlišení a přibližují ji úrovni rozlišení UHD.

 

Podrobná pravidla akce naleznete na www.samsung-bonus.eu nebo lze kontaktovat soutěžní infolinku telefonicky na +420 606 276 122 či e-mailem .

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/christmas-with-samsung-that-is-curved-tv-for-flat-price

 

 

Samsung SUHD

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: