Toshiba SATELLITE PRO C70-C - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Toshiba SATELLITE PRO C70-C

Toshiba SATELLITE PRO C70-C

28. října 2015, 08.11 | Toshiba představuje řadu notebooků Satellite Pro C70-C s velkým 17,3″ displejem. Jejich vlastnosti jsou upraveny také pro firemní využití.

 

 

Satellite Pro C70-C je určen všem, kteří potřebují přenosný počítač s velkým displejem, či pracují s tabulkami a dokumenty. Nechybí DVD mechanika a ve vybrané konfiguraci také grafická karta NVIDIA s 2 GB grafické paměti. Díky tomu lze s tímto modelem zažít také množství zábavy. Pro rozličné firemní potřeby a interní systémy si uživatelé mohou vybrat z několika verzí operačního systému Windows.

 

Velký displej s úhlopříčkou 17,3″ (43,9 cm) má rozlišení 1 600 x 900 bodů (HD+) a pro dobrou viditelnost za všech světelných podmínek je vybaven matnou antireflexní vrstvou. Samozřejmostí je přístup k bezdrátové WiFi síti, který zajišťuje adaptér Intel ac+ a/b/g/n.

 

Dvě rozdílné konfigurace
Satellite Pro C70-C se na náš trh dostává ve dvou konfiguracích. Základní kancelářské práci plně postačí provedení Satellite Pro C70-C-14R s procesorem Intel® CoreTM i3, 4 GB operační paměti, 500 MB pevným diskem a grafikou Intel HD 5500. Pro ty, kteří chtějí využít multimédiální potenciál a potřebují ukládat velké množství dat, je připravena konfigurace Satellite Pro C70-C-12Q. O její chod se stará procesor Intel® CoreTM i5 s podporou 8 GB RAM, grafické operace má na starost karta NVIDIA N16S-GM se 2 GB samostatné grafické paměti a pro data je k dispozici pevný disk s kapacitou 1 TB.

 

Operační systém na výběr
Vzhledem k tomu, že je tento notebook určen pro použití ve firemní sféře, která používá mnohdy vlastní interní systémy s různými požadavky na kompatibilitu, mají uživatelé na výběr operační systém. Satellite Pro C70-C je dodáván s předinstalovaným systémem Windows 7 Professional, přibaleny jsou DVD disky se systémem Windows 8 a samozřejmostí je také stále bezplatná možnost upgradu na Windows 10.

 

Obě konfigurace Satellite Pro C70-C jsou k dispozici od nynějška na českém i slovenském trhu. Konfiguraci Satellite Pro C70-C-14R byla stanovena koncová doporučená cena 19 190 Kč (699 €) a vyšší model Satellite Pro C70-C-12Q je na trhu za 23 990 Kč (869 €) včetně DPH.

 

Zdroj: toshiba-czech.com

 

 

Zdroj: http://www.toshiba-czech.com/press/releases/satellite-pro-c70-c/

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: