Toshiba představuje Satellite Click 10 - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Toshiba představuje Satellite Click 10

Toshiba Satellite Click 10

15. října 2015, 08.59 | Toshiba představuje Satellite Click 10 – oddělitelné zařízení, které bylo stvořeno pro práci i pro zábavu, kombinující to nejlepší z notebooku a tabletu. Jedním pohybem je možné jej z výkonného notebooku přeměnit na intuitivní tablet.

 

Je tak vhodným zařízením na cestování nebo například pro studenty, kteří si chtějí dělat poznámky přímo v hodině. Satellite Click 10 byl vytvořen pro práci i pro zábavu. 


Příjemný zážitek
Satellite Click 10 disponuje displejem o úhlopříčce 25,7 cm (10,1″) s WUXGA rozlišením 1 920 x 1 200 pixelů, což je více než standardní FullHD, s živými barvami a jasným obrazem. Displej vyniká kvalitní reprodukcí barev a pozorovacím úhlem 178°. Díky vysokému jasu je Satellite Click 10 vhodný také pro práci na čerstvém vzduchu, a to i za slunečného počasí.

Pro aktivní životní styl
Výdrž baterie dosahující až 15 hodin1 umožní uživatelům využívat Satellite Click 10 až dva pracovní dny bez nutnosti nabíjení. Inteligentní systém řízení energetických zdrojů zajišťuje prioritu nabíjení baterie v tabletu, zatímco v případě využívání zařízení bez připojení k elektrické síti je čerpána nejdříve baterie v klávesnici. Hmotnost zařízení je pouhých 1,1 kg ve formě notebooku a 552 g v režimu tabletu, což zajišťuje jeho plnou mobilitu. Klávesnice je zasazená do elegantního šasi ve zlaté barvě Satin Gold.

Nová generace procesorů Intel® AtomTM ve spojení se 4 GB RAM paměti zajišťují tomuto mobilnímu zařízení nebývale vysoký výkon. Umožňuje tak plynulý chod systému a veškerých aplikací, včetně prohlížení webových stránek a přehrávání videa. Disponuje kapacitou úložiště až 64 GB, což představuje dostatečný prostor pro oblíbenou hudbu, fotografie nebo pracovní dokumenty. Navíc je možné ji v případě potřeby navýšit až na 128 GB díky slotu na microSDTM kartu.

Optimalizován pro Windows 10 
Satellite Click 10 je vybaven nejnovějšími funkcemi a operačním systémem Windows 10, obsahuje i klávesu pro rychlý přístup ke službě Cortana2 , hlasově ovládané digitální asistentce. K tomu zde slouží duálním mikrofon, který zaručí srozumitelnost vašeho hlasu i ve ztížených podmínkách, jako jsou hlučná nebo vzdálená místa. Funkce Continuum pak automaticky nastavuje a optimalizuje výkon zařízení a právě používané aplikace a zajišťuje tak hladký přechod mezi režimem notebooku a tabletu.

Funkce pro ještě lepší využitelnost
Boční reproduktory s technologií Dolby® Digital PlusTM dokáží simulovat prostorový zvuk. Předinstalovaný software Toshiba TruRecorder nabízí funkci rozpoznávání hlasu, nahrávání rozhovorů a jejich následné přehrávání i na jiných zařízeních. S aplikací TruCapture pak můžete poznámky zachycené vestavěným fotoaparátem snadno převézt do textové podoby bez nutnosti jejich manuálního přepisování. Zásluhou této aplikace můžete pracovat také s texty v obrázcích a převádět je do jiných aplikací.

Satellite Click 10 podporuje funkci wireless display, díky které je možné bezdrátově přenášet filmy, fotografie i prezentace na kompatibilní televizi a užívat si je tak na větší obrazovce. I připojení externích zařízení a přístup k perifernímu obsahu jsou snadné při využití dvou USB 2.0 portů v plné velikosti, micro-USB portu, slotu na microSDTM kartu a portu pro Micro HDMI®.

Toshiba Satellite Click 10 bude v Evropě k dostání ve čtvrtém čtvrtletí roku 2015.

1 Vychází z přehrávání videa na HD za sníženého jasu s připojenou klávesnicí. 2GB model - 15 hodin; 4GB model - 14 hodin. 
2 Dostupnost funkce Cortana záleží na trhu. 

 

Zdroj: toshiba-czech.com

 

 

Zdroj: http://www.toshiba-czech.com/press/releases/press-satellite-click10/

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: