Toshiba na veletrhu ISE 2015 představil novou, vylepšenou videostěnu – pro extrémně velké projekce vysoké kvality - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Toshiba na veletrhu ISE 2015 představil novou, vylepšenou videostěnu – pro extrémně velké projekce vysoké kvality

13. března 2015, 08.15 | Toshiba Europe GmbH oznamuje na veletrhu ISE 2015 svou nejnovější řadu videostěn. Profesionální uživatelé si budou moci vybrat ze dvou modelů (TD-X552X a TD-X552M) ten, který lépe vyhovuje jejich požadavkům. Produkt je ideální pro ty, kteří vyžadují provoz v režimu 24/7 a plnou kontrolu nad správou obsahu a nastavením.

 

Jednoduše řešená velkoformátová videostěna

Části videostěny společnosti Toshiba mohou být použity samostatně nebo jako součást větší konfigurace. Díky tomu zapadnou do  každého  prostoru.  Celkově  až  ze  stovky  displejů (10 x 10) lze sestavit působivou konfiguraci. Vizuály ve vysokém rozlišení, v rozložení na výšku či na šířku, tvoří díky ultratenkým rámům (3,5 mm) pro oko atraktivní, celistvou plochu.

Oba  zmíněné  modely  navíc  umožňují  rozlišení  v UHD  (Ultra  High  Definition)  až  do konfigurace 2 x 2, a to bez nutnosti speciálního vybavení. V takovém případě je možné použít pro všechny displeje jediný vstup DisplayPort 1.2a a není třeba obstarat každý jednotlivý displej zvlášť.

 

Vysoký jas pro živé barvy

Na výběr budou modely TD-X552X a TD-X552M, z nichž oba nabízejí špičkovou kvalitu obrazu s vysokým jasem, který zachovává viditelnost obrazu i ve velmi osvětlených prostorách. Hodnota jasu pro model TD-X552X je 700 cd/m2, pro TD-X552M pak 500 cd/m2. Oba typy mají pozorovací úhel 178° pro co největší zásah.

 

Snadná správa obsahu

Videostěna od Toshiby má pro jednoduchou správu obsahu bez nutnosti dalšího externího zařízení nově vestavěný přehrávač. Je použitelný pro přehrání obrázků, hudby i videa přes USB, což obchodníci jistě ocení.

Skvělá konektivita displejů, včetně RS-232/LAN, umožní uživateli přístup k obsahu z různých zdrojů, a tím i velkou svobodu při ovládání. Slot OPS (Open Pluggable Specification) usnadňuje nastavení bez kabelů a přehrávacích zařízení. Při propojení se standardním PC vytváří OPS chytřejší a bezpečnější digital signage řešení.

Oba modely displejů pro videostěnu, TD-X552X a TD-X552M, budou v Evropě k dostání v druhé polovině roku 2015.

 

Videostěny Toshiba:

  • Displej: 1920 x 1080 Direct LED, IPS
  • Šíře rámu: 3,5 mm (3,8 mm aktivní plochy obrazu)
  • Pozorovací úhel: 178°
  • Jas:
    • 700 cd/m2 - TD-X552X
    • 500 cd/m2 - TD-X552M
  • Zabudované reproduktory (10W + 10W)
  • USB media player
  • OPS slot
  • Funkce vnitřní diagnostiky Konektivita - vstupy: DVI-D (s HDCP) x 1, HDMI® x 2, DisplayPort x 1, RS232 x 1, LAN (RJ-45) x 1
  • Konektivita - výstupy: DVI-I x 1, DisplayPort x 1, Audio mini-jack x 1, RS232 x 1, jack pro externí reproduktor (L/R) x 1, průchozí IR x 1
  • Kensington lock port

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: