Toshiba dynaPad - návrat k psaní perem - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Toshiba dynaPad - návrat k psaní perem

Toshiba dynaPad

30. října 2015, 08.22 | Toshiba představuje dynaPad, jedinečný tablet s operačním systémem Windows 10, který představuje návrat k ručnímu psaní. V režimu tabletu je jeho tloušťka pouhých 6,9 mm a hmotnost 569 gramů.

 

To ho pasuje do pozice vůbec nejtenčího a nejlehčího1tabletu s operačním systémem Windows 10 a displejem s 12" úhlopříčkou. DynaPad lze jednoduše přeměnit na mobilní počítač s tenkou a lehkou klávesnicí v plné velikosti, díky které můžete naplno využít kancelářské aplikace, jako například Microsoft Office. Toshiba dynaPad byl navržen tak, aby podporoval kreativitu, zvyšoval produktivitu a stal se tím nejlepším digitálním zápisníkem. 


Přirozený pocit z psaní rukou
Toshiba dynaPad byl vyvinut tak, aby umožnil co nejpřirozenější a pohodlný pocit při psaní, který se blíží skutečnému psaní perem na papír. I svými rozměry připomíná zápisník formátu B5. Pro dosažení tohoto cíle je zařízení vybaveno stylusem WACOM Active Electro-Static (AES) s hrotem citlivým na přítlak, který vyniká maximální přesností. Uživatelé tak nemusí měnit svůj styl při psaní poznámek nebo kreslení, a přesto zůstává zachována dynamika každého detailu. K tomu pomáhá i funkce, která eliminuje nechtěné dotyky dlaně na displej.

Sada předinstalovaných aplikací Toshiba TruNote®, TruCapture®, TruRecorder, TruNote Clip a TruNote Share umožňuje uživatelům snadno zapisovat, organizovat a sdílet své poznámky, obrázky a složky. Všechny tyto původní aplikace od Toshiby poskytují podporu pro zaznamenávání a předávání požadovaného obsahu mnoha způsoby. Ať už jde o hlasový záznam jednání, vyfocený obrázek nebo rychle napsanou poznámku. Sada aplikací umožní uživatelům sdílet veškerý tento obsah prostřednictvím e-mailů nebo ve formátu PowerPointových prezentací napříč různými zařízeními. Toshiba dynaPad je plně uzpůsoben pro praváky i leváky a aplikace TruNote dokáže rozpoznat různé styly psaní.

Mobilní digitální zápisník
DynaPad je díky možnosti připojení odlehčené klávesnice připraven na jakýkoli úkol. Bytelné karbonové šasi ve zlaté barvě Satin Gold je až čtyřikrát odolnější než jiné konstrukce a zajišťuje tak bezpečné mobilní využití. V režimu klasického notebooku je možné pracovat s magnety připojenou klávesnicí, uzpůsobenou díky rozteči kláves 19 mm a zdvihu 1,5 mm pro pohodlné psaní. Klávesnice slouží při přenášení zároveň jako ochrana displeje a umožňuje uložit stylus WACOM AES.

Tablet Toshiba dynaPad je vybaven displejem s rozlišením WUXGA+ (1920 x 1280), který poskytuje ostrý obraz při prohlížení fotografií a videí i práci s dokumenty. Antireflexní povrch displeje pomáhá k dobré čitelnosti textu za všech světelných podmínek. Nová dvojitá povrchová vrstva displeje eliminuje otisky prstů a světelné odlesky při zachování vysoké citlivosti při psaní perem.

Toshiba dynaPad bude v Evropě k dostání v prvním čtvrtletí roku 2016.

1Rozměry bez klávesnice k datu 13. října 2015. Zdroj: Toshiba 

 

 

Zdroj: toshiba-czech.com

 

 

Zdroj: http://www.toshiba-czech.com/press/releases/press-dynapad/

Tématické zařazení:

 » Články  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: