Samsung spustil unikátní soutěž v živém přenosu - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung spustil unikátní soutěž v živém přenosu

Galaxy S6 edge+

9. prosince 2015, 09.20 | Samsung pro své fanoušky přichystal unikátní soutěžní živý přenos, kterým chce upozornit na špičkové funkce chytrého telefonu Galaxy S6 edge+.

 

Samsung spustil unikátní soutěž pro své fanoušky. Na vybraném místě v České republice je umístěný smartphone Samsung Galaxy S6 edge+, který pomocí funkce Live Broadcast (přímý přenos) nepřetržitě snímá své okolí. Úkolem soutěžících je zjistit jeho přesnou polohu a na místo se osobně dostavit. Každý, kdo následně splní úkol dle pravidel soutěže, může tento špičkový smartphone vyhrát.  

 

„Smyslem soutěže je hravou formou upozornit na unikátní vlastnosti naší vlajkové lodě, chytrého telefonu Samsung Galaxy S6 edge+. Těmi jsou kromě nejvyššího výkonu na trhu a zakřiveného displeje po obou stranách také špičková a rychlá kamera či funkce Live Broadcast," říká Marek Havlíček, senior brand manažer společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

 

Účastnit se soutěže je jednoduché, stačí si spustit živý přenos na YouTube ZDE. (http://bit.ly/Samsung_Live_Broadcast). Postupem času se budou přímo ve vysílání zobrazovat indicie, které budou soutěžícím napomáhat s určením přesné polohy umístění chytrého telefonu. Soutěžící se musí osobně na dané místo dostavit, pořídit selfie fotografii a tuto společně s unikátním soutěžním kódem z místa přenosu odeslat na . Porota následně vybere nejkreativnější selfie a určí vítěze chytrého telefonu Samsung Galaxy S6 edge+. „Jsme si vědomi toho, že pro některé soutěžící může být určení polohy jednodušší. Proto soutěž nespočívá pouze v rychlosti dostavení se na místo přenosu, ale také v kreativitě, kterou chceme neustále u uživatelů našich produktů podněcovat," dodává Havlíček.

 

Funkce Live Broadcast spočívá v tom, že uživatelé mohou v reálném čase vysílat aktuální dění ve Full HD kvalitě přímo z telefonu na jeden, či celou skupinu kontaktů, anebo přímo veřejně přes
You Tube Live. Kdokoli, kdo dostane YouTube link od uživatele Galaxy S6 edge+, může sledovat živý přenos ze svého smartphonu, tabletu, PC nebo Smart TV s připojením na YouTube.

 

Soutěž probíhá od 7. 12. 2015 do 20. 12. 2015 Podrobná pravidla naleznete zde: http://bit.ly/1LXf4m5

 

O zařízení Samsung Galaxy S6 edge+

Galaxy S6 edge+ jesmartphone s 5,7" displejem, který spojuje formu a funkčnost prostřednictvím špičkových funkcí, nejlepší zobrazovací technologie, unikátního dual-edge designu, nejpokročilejšího fotoaparátu pro dokonalé fotografie a videa či nejmodernějšího rychlého nabíjení bezdrátově i přes kabel. S výkonným procesorem a operační pamětí 4 GB RAM dokáže smartphone Samsung Galaxy S6 edge+ nabídnout nejvyšší kapacitu a výkon na trhu, který uživatelům přináší dosud nejrychlejší multitasking i pohotový přístup na sociální sítě.

 

Pokročilé funkce

Samsung Galaxy S6 edge+ přináší zdokonalené nástroje a funkce jako Steady Video, která poskytuje digitální stabilizaci obrazu (Video Digital Image Stabilization) na předním i zadním fotoaparátu za účelem ostrého a jasného videozáznamu. Video Collage Mode obohacuje videonahrávky řadou efektů a rámečků. Kromě Live Broadcast také umožňuje nahrávání ve vysoké kvalitě  4K.

 

Mezi další výhody pokročilého systému fotoaparátu patří funkce Quick launch (Rychlý start - stačí dvakrát stisknout tlačítko HOME a fotoaparát je spuštěn za méně než vteřinu), Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) a v neposlední řadě zcela nové fotografické filtry.

 

 

Zdroj: samsung.com

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/-live-broadcast-samsung-launched-a-unique-competition-in-the-live-broadcast

Galaxy S6 edge+

Tématické zařazení:

 » Články  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: