Samsung spouští soutěž o 100 UHD televizorů pro nové majitele smartphonů Galaxy S7 a S7 edge - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung spouští soutěž o 100 UHD televizorů pro nové majitele smartphonů Galaxy S7 a S7 edge

Samsung UHD TV

4. července 2016, 10.45 | Během letní speciální nabídky mají noví majitelé špičkových smartphonů Galaxy S7 a S7 edge možnost vyhrát v soutěži 100 UHD televizorů Samsung.

Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak spustila unikátní letní akci. V rámci podpory prodeje prémiových smartphonů Galaxy S7 a S7 edge mají jejich noví majitelé šanci získat UHD televizor Samsung o úhlopříčce 55 palců. Stačí po zakoupení Galaxy S7 nebo S7 edge správně a co nejrychleji odpovědět na čtyři soutěžní otázky.

 

 

V šesti týdenních kolech se bude bojovat o 14 televizorů, v posledním sedmém týdnu pak dokonce o 16 UHD TV Samsung UE55KU6652UXXH.  Ve hře jsou tak ceny za čtyři miliony korun a nabídka potrvá od 27. června do 14. srpna 2016.

 

Zákazník, který zakoupí Samsung Galaxy S7 nebo Samsung Galaxy S7 edge, se zaregistruje na www.samsung-bonus.eu a po přihlášení může odpovídat na aktuální otázky týdne. Pokud nemá štěstí v daném týdnu, může se přihlásit zase další pondělí a soutěží znovu.  Kompletní pravidla jsou k dispozici na www.samsung-bonus.eu.

 

„Samsung Galaxy S7 a S7 edge svým uživatelům přinášejí dokonalý zážitek z focení a pořizovaní videí, a to i v UHD kvalitě. Kombinace s našimi UHD televizory umožňuje sdílení zážitků na velké obrazovce v té nejlepší kvalitě. Věříme, že touto akcí přilákáme i ty zákazníky, kteří koupi nejlepšího smartphonu současnosti stále zvažují," vysvětluje Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení ve společnosti Samsung Eletronics Czech and Slovak.

 

Samsung Galaxy S7 a S7 edge jsou na českém trhu od března a získávají si stále více příznivců díky špičkovému fotoaparátu, který umožňuje zachytit dokonalé fotografie i za zhoršených světelných podmínek. Ergonomický design ze skla a kovu, výkonný procesor, který umožňuje plynulé hraní i graficky náročných her, odolnost vůči prachu i vodě (certifikace IP68) a schopnost úplného dobití baterie za 95 minut jsou další přednosti, které S7 a S7 edge činí výjimečnými. Jejich majitelé si mohou vybrat z široké řady příslušenství včetně brýlí pro virtuální realitu Gear VR, anebo zcela nového fitness náramku Gear Fit2, který se stane stylovým osobním trenérem.

 

 

Samsung UHD TV

UHD televizory Samsung UE55KU6652UXXH se vyznačují rozlišením 4K, které přináší 4x více detailů než běžné Full HD televizory. Využívají technologii UHD Crystal Colour s novým způsobem podsvícení, jež dokáže zobrazit širší paletu přirozených barev. Díky jemnému zakřivení obrazovky vás televizor vtáhne přímo do děje, přičemž veškerý sledovaný obsah bude vypadat jako ve skutečnosti. Tomu napomáhá rovněž technologie HDR, která dokáže na panelu zobrazit nejmenší detaily, ať už se jedná o tmavé stíny nebo nejsvětlejší části obrazu.

 

Zdroj: /www.samsung.com/

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/samsung-is-launching-a-competition-about-100-uhd-tvs-for-new-owners-of-smartphones-galaxy-s7-and-s7-edge

Samsung UHD TV

Samsung UHD TV

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: