Samsung představil tři stylové USB flash disky - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung představil tři stylové USB flash disky

Samsung USB

1. září 2015, 14.26 | Nové USB flash disky – modely Bar, FIT a DUO – se vyznačují vysokým výkonem, spolehlivostí, dokonalým zabezpečením a jedinečným designem.

 

Samsung představil nové stylové USB 3.0 flash disky, které jsou dostupné ve třech ergonomicky tvarovaných provedeních. Všechny modely mají kovový povrch a vybaveny jsou pokročilou Samsung technologií NAND. Novými USB disky tak Samsung doplňuje své portfolio na poli paměťových zařízení - od SD a microSD paměťových karet, přes interní SSD až po přenositelné SSD disky. Všechny USB 3.0 flash disky jsou plně kompatibilní s USB 2.0 a poskytují tzv. „5-Proof" ochranu a záruku 5 let.

 

„Představením nových prémiových USB 3.0 flash disků nabídneme našim zákazníkům kompletní řadu externích paměťových zařízení," říká Un-Soo Kim, Senior Viceprezident divize paměťových zařízení ve společnosti Samsung Electronics. „Naši zákazníci tak získají další možnost, jak uchovávat své vzpomínky," dodává Kim.

 

Nové USB 3.0 flash disky bude Samsung nabízet ve třech různých modelech: Bar, FIT a DUO. Model Bar nabízí moderní elegantní design vysoce kvalitního, odolného kovového pouzdra v barvě šampaňského. Snadná manipulace při vytahování USB z portu je zajištěna zvětšeným kulovým zakončením flash disku. USB disk je dlouhý 4 cm a váží méně než 9 gramů. Je speciálně navržený pro použití v PC a k dispozici je ve třech kapacitních provedeních: 16 GB, 32 GB a 64 GB. Tento model nabízí sekvenční rychlost čtení až 130 MB/s a uživatelům umožní stáhnout Full HD video o velikosti 2,4 GB nebo přibližně 40 hodin hudby ve formě mp3 z USB do jejich zařízení za méně než 20 vteřin.

 

Model FIT je nejkompaktnější z celé série nových USB disků a je určen pro použití v ultra-slim noteboocích nebo v automobilech vybavených USB porty. S flash diskem se díky jeho aerodynamickému tvaru velmi jednoduše manipuluje. Model FIT měří necelé 2 cm a váží lehce přes 2 gramy. I v této velikosti nabízí rychlost až 130 MB/s při sekvenčním čtení, a to v kapacitách 32 GB a 64 GB. 

 

Model DUO je speciálně navržený pro uživatele smartphonů, tabletů a PC, kteří často cestují a potřebují na cestách větší flexibilitu. Model DUO je dodáván s jednoduše odnímatelným uzávěrem, který micro USB chrání. USB disk nabízí sekvenční rychlost čtení až 130 MB/s a je kompatibilní s Android zařízeními a micro USB 2.0 rozhraním. Model DUO je k dispozici v kapacitních provedeních 32 GB a 64 GB, měří 3,7 cm a jeho váha nedosahuje ani 6 gramů.

 

Unikátní Samsung „5-Proof" ochrana zaručuje, že všechny nové modely USB flash disků vydrží až 72 hodin v mořské vodě a zároveň dokáží pracovat v teplotách od 0° C až do 60° C. Data uložená na discích neovlivní letištní rentgenové přístroje nebo extrémní úrovně šoku do 1 500 g (gravitační síla). USB flash disky rovněž odolají gaussově magnetické síle do hodnoty až 15 000, což je ekvivalent magnetického pole MRI skeneru.

 

Aby Samsung upevnil své postavení na trhu s paměťovými zařízeními, uvede letos na trh celosvětově celkem 7 variant USB flash disků v různých velikostech a typech, včetně Koreji, USA, Číny, Evropy a dalších regionů. V České republice se začnou USB flash disky prodávat od září letošního roku za doporučené maloobchodní ceny: Model Bar od 319 Kč, model FIT od 489 Kč a model DUO od 519 Kč.

 

 

 

Modely - ceny v Kč s DPH

Kapacita

Bar

Fit

Duo

16 GB  

319

-

-

32 GB

489

489

519

64 GB

829

829

869

 

Zdroj: samsung.com

 

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/samsung-introduced-three-stylish-usb-flash-drives-and-increased-the-portfolio-of-memory-devices

Tématické zařazení:

 » Články  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: