Samsung Galaxy S7 edge a S7 rozšiřují barevnou řadu o růžovou a stříbrnou - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Samsung Galaxy S7 edge a S7 rozšiřují barevnou řadu o růžovou a stříbrnou

Galaxy S7 pink

15. června 2016, 14.50 | Společnost Samsung začne prodávat na českém trhu Galaxy S7 edge | S7 také v růžové a stříbrné variantě. Barevná paleta

vlajkových lodí tak vzroste společně se zlatou, bílou a černou na celkových pět. Ceny modelů zůstávají stejné, tedy 19 790 Kč s DPH za Galaxy S7 a 22 599 Kč s DPH za Galaxy S7 edge. 

 

„Rozšířením nabídky barev Galaxy S7 edge a S7 o růžovou cílíme především na ženské publikum. Růžová je vedle zlaté dlouhodobě velmi oblíbenou variantou, po které dámy s nadšením sahají. Stříbrná je zas kromě černé velmi populární u pánů," vysvětluje Ladislav Fencl, produktový manažer divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodává: „Stříbrný Galaxy S7 nabídnou vybraní operátoři (T-Mobile a O2), ostatní barevné kombinace pak všichni prodejci elektroniky a mobilních telefonů."

 

 Samsung Galaxy S7 edge | S7 byly představeny na jaře tohoto roku. Kromě vylepšené výdrže baterie, přidání slotu na microSD karty a prachu a voděodolnosti (certifikace IP68) vynikají špičkovými vlastnostmi fotoaparátu. Ten je právem jejich nejoceňovanější součástí výbavy. Důvodem je to, že jako první smartphony v historii využívají technologii Dual Pixel, díky které je možné pořídit velmi kvalitní snímky i za špatných světelných podmínek. Samsung také průběžně rozšiřuje nabídku příslušenství, aby zákazníkům zážitek z  Galaxy S7 edge | S7 umocnil. Aktuálně se v čele zájmu drží brýle pro virtuální realitu Gear VR, zanedlouho k nim přibude 360stupňová kamera Gear 360, která uživatelům přinese další možnosti nevídané zábavy.

 

Zdroj: samsung.com

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/samsung-galaxy-edge-s7-s7-expands-the-color-range-with-pink-and-silver

Galaxy S7 silver

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: