První bezdrátová sluchátka s reprodukcí 9.1kanálového digitálního prostorového zvuku na světě - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

První bezdrátová sluchátka s reprodukcí 9.1kanálového digitálního prostorového zvuku na světě

27. dubna 2014, 14.48 | - MDR-HW700DS - vysoce kvalitní prostorový zvuk ve formátu HD prostřednictvím připojení HDMI
- Různé druhy propracovaných efektů (Kino, Hra, Hlas) pro autentický zvuk a pohlcující zážitek

Získejte zvukový zážitek jako v kině jen pro sebe a v pohodlí svého domova. S ​​novým systémem bezdrátových sluchátek MDR-HW700DS od Sony si užijete dokonalou reprodukci digitálního prostorového zvuku.

 

Výbušný prostorový zvuk je dodáván prostřednictvím prvního 9.1kanálového digitálního prostorového zvuku ve sluchátkách na světě. Volitelné režimy zvukových efektů optimalizují poslechovou kvalitu pro filmy, hry nebo zpravodajské a diskusní pořady tím, že si přidáte například více hloubky do systému sluchátek. Na vytvoření režimu „Kino" se podílel odborník Tom McCarthy, jenž je Supervising Sound Editor v Sony Pictures Entertainments a který získal ocenění Oscar. Poslech navozuje pocit, že jste skutečně v kině. Prostřednictvím bezdrátového digitálního přenosu, který eliminuje šum a ruch z ostatních zařízení v domácnosti, si užijete prémiový detailní a nekomprimovaný vícekanálový prostorový zvuk.

 

 

Technologie Virtuálních sluchátek (Virtualphones Technology; VPT) exkluzivně od Sony reprodukuje zvukovou scénu z vícekanálových reproduktorů, a tak vytváří dokonalé akustické prostředí s vytříbeným a autentický prostorovým zvukem. Společně s 5.1kanálovými prostorovými reproduktory, surround-back reproduktory (2 kanály) a předními vysokými reproduktory (2 kanály) získáte 9.1kanálový prostorový zvuk, který přináší realistický a expresivní zážitek z poslechu. Zvuk ze tří směrů vytváří takový dojem, díky kterému se budete cítit součástí virtuální reality i v prostředí domova.

 

 

Připojení HDMI podporuje zvuk bez snížené kvality a nekomprimovaného přenosu. Duální připojení 2,4 GHz a 5 GHz umožňuje čistý bezdrátový přenos bez přerušení. Dává vám tak svobodu pohybu, aniž byste museli slevit na kvalitě zvuku.

 

Možnost výběru rozšířených volitelných režimů zvukových efektů „Kino", „Hra" a „Hlas" poskytuje zcela nové smyslové zážitky a realistickou zkušenost se zábavou. Režim „Kino" zajišťuje autentický zvukový zážitek jako v kině a virtuální zvukové prostředí. Vývoj tohoto režimu je založen na analýze studií pro mixování zvuku, které se využívají i při tvorbě velkofilmů. Zvláštní režim s názvem „Hra" byl vyvinut speciálně pro fanoušky her, reprodukuje přesné zvukové prostředí vyvinuté s odbornými znalostmi zvukařů společnosti Sony Computer Entertainment Inc. Prostřednictvím lokalizace zvuku a vyváženého výstupu z pravého a levého kanálu se hraní stává ještě reálnějším. Režim „Hlas" zvyšuje srozumitelnost řeči, takže sledování oblíbených televizních pořadů bude ještě poutavější.

 

Sluchátka MDR-HW700DS jsou skvělá na pohled i na poslech. Jsou vyrobená pro pohodlné nošení i po dlouhou dobu a mají luxusní polstrování, které zmírňuje tlak. Padesátimilimetrové měniče poskytují hluboké basy a působivý zvukový výkon. Díky baterii s výdrží až 12 hodin a s rychlým nabíjením není problém nepřetržité používání. Pod luxusní designem se skrývá i vysoký výkon. Sluchátka vynikají také svou kompatibilitou s technologií 4K. Model MDR-HW700DS zajistí, že 4K video obsah je přenesen ve své původní kvalitě do 4K televizoru nebo projektoru, což umožňuje zažít plnou kvalitu 4K, zatímco posloucháte reprodukci digitálního prostorového zvuku bezdrátovými sluchátky.

 

Produktová řadu nových bezdrátových sluchátek Sony nejen na doma nabízí řešení pro každého: MDR-HW300K s nekomprimovaným bezdrátovým digitálním přenosem nebo nižší řadu bezdrátových sluchátek MDR-RF811RK s 28hodinovou výdrží baterie.

 

Nové systémy bezdrátových sluchátek MDR-HW700DS, MDR-HW300K a MDR-RF811RK od Sony jsou k dispozici v celé Evropě od dubna 2014.  

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: