Příslušenství Samsung Galaxy S6 edge+ rozzáří třpytivé kryty - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Příslušenství Samsung Galaxy S6 edge+ rozzáří třpytivé kryty

Samsung Galaxy S6 edge+

8. října 2015, 17.31 | Samsung Galaxy S6 edge+ upoutá pozornost již na první pohled díky unikátnímu displeji zakřivenému po obou podélných stranách. Jeho majitelé však mohou ještě více zazářit díky nové řadě třpytivých nebo lesklých zadních krytů.

 

Na výběr jsou také klasická jednobarevná pouzdra, odnímatelná QWERTY klávesnice, podložka pro bezdrátové nabíjecí či externí baterie.

 

Ochranné kryty Glitter Cover

Nejnovější typ zadních krytů pro Samsung Galaxy S6 edge+ plní ochranou i estetickou funkci. Kombinace třpytkového prášku a metalického orámování krytu chrání smartphone před nárazy a zároveň ještě více zdůrazňuje jeho unikátní vzhled. Na výběr je modré, zlaté a červené provedení za doporučenou maloobchodní cenu 1 299 Kč s DPH.

 

Ochranné kryty Gloss Cover a Clear Cover

Kromě zadních krytů se třpytkami mají zákazníci na výběr také z několika průhledných zadních krytů, buď s lesklým efektem či v decentním čirém provedení. Design smartphonu z kovu a skla je tak dotažen do posledního detailu. Doporučená maloobchodní cena Gloss i Clear Cover krytů je 699 Kč s DPH.

 

Ochranný kryt s klávesnicí

Příznivci hardwarové QWERTY klávesnice mají v době čistě dotykových smartphonů stále užší výběr. Ne však v případě Samsung Galaxy S6 edge+. Součástí doplňkového příslušenství je totiž i plně funkční odnímatelná QWERTY klávesnice. Na českém trhu bude dostupná v černé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 999 Kč s DPH.

 

Flipová pouzdra Clear View, S View, flipová pouzdra s kapsou

Součástí příslušenství Galaxy S6 edge+ je také řada ochranných pouzder v zemitých barvách. Pouzdra Clear View jsou na povrchu hladká, S View a flipová pouzdra mají jemnou texturu tkaniny. Uvnitř flipových pouzder je navíc kapsa na kreditní kartu. Doporučená cena pouzder Clear View je 1 399 Kč, S View 1 199 Kč a flipového pouzdra s kapsou 699 Kč. V prodeji bude několik barevných variant, kromě stříbrné.

 

Podložka pro bezdrátové nabíjení

Pohodlné a rychlé bezdrátové nabíjení je vlastní všem smartphonům z řady Samsung Galaxy S6. Také k nejnovějšímu modelu Galaxy S6 edge+ proto není nutné pořizovat si speciální kryty ani pouzdra pro bezdrátové nabíjení. Stačí pouze tato podložka v originálním kruhovém designu a vlastností rychlejšího dobíjení. K dostání bude v černé a bílé barvě za 1 499 Kč s DPH.

 

Externí baterie (5 200 mAh)

I bez přístupu k elektrické síti bude Galaxy S6 edge+ stále v pohotovosti díky záložní baterii. Dobíjení probíhá velmi rychle prostřednictvím integrovaného microUSB kabelu. O stavu nabití baterie s kapacitou 5 200 mAh informují čtyři LED indikátory. Tato externí baterie také podporuje funkci fast charging (rychlé nabíjení). Zlaté či stříbrné provedení bude k dostání za 1 799 Kč s DPH.

 

Zdroj: samsung.com

 

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/accessories-for-samsung-galaxy-s6-edge-plus-will-bright-up-with-shiny-covers

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: